ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΟΣ ΔΕΗΣΙΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΤΟ 2022, ΓΙΑ ΤΟΥΣ 353.000 ΚΕΚΟΙΜΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΝΘΗΚΗΠΩΝ.

Φέτος θα τελεσθεί

...την Κυριακή  του Τυφλού, 

21 Μαΐου 2023, εορτή των Κωνσταντίνου & Ελένης (...αλλά και βουλευτικές εκλογές)

στον ολοκαίνουργιο Ιερό Ναό μας.

ΠΕΡΥΣΙ...ΤΟ 2022, ΤΕΤΟΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝ...ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΠΟΥ ΘΥΜΗΘΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ (19η ΜΑΪΟΥ 1919) ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ, ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΒΙΑΙΟ, ΦΡΙΚΤΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΕΝΩ ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ, ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΕΔΩ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ...ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΔΟΧΗ !!!

Π
ΡΙΝ ΑΠΟ 104 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΖΗΣΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥ Ο ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ, ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ..."ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ" ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ "ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ" ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ, ΕΠΤΑΨΥΧΟΣ ΚΑΙ ΑΚΜΑΙΟΣ & ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ, ΤΙΣ... "ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ" ΤΟΥ, ΕΝΩ ΠΕΡΥΣΙ ΖΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ '22 (1922-2022) ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ
ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ...ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!! ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ.
Η ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΠΑΤΟΡΩΝ ΙΩΑΚΕΙΜ ΚΑΙ ΑΝΝΗΣ, ΤΩΝ ΑΝΘΟΚΗΠΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΝΘΟΚΗΠΩΝ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ, ΕΝ ΕΤΕΙ 2023, ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΣΜΟΝΗΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΤΕΛΕΣΕΙ ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 353.000 ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤ' ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ, ΤΟΥ ΤΥΦΛΟΥ, ΤΗΝ 21η ΜΑΪΟΥ 2023 ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ...
...& μετά θα πάμε να ψηφίσουμε!!!
"ΚΑΜΙΑΝ ΚΙ ΑΝΑΣΠΑΛΩ ΣΕ"!!!
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!
TAG