(2) ΣΕ (1)...& ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΑΖΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ "ΙΘΑΚΗ" ΜΑΣ !!! (...ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ ΚΕΙΜΗΛΙΩΝ ΤΗΣ Ι.Μ.Ν. & Στ. "ΚΙΒΩΤΟΣ ΜΝΗΜΗΣ, ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΧΑΙΡΕ", & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Ν. ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ !!!)

Εκπαιδευτική εκδρομή
------------------------------------- 

...θα κάνει με το λεωφορείο μας, σύνολο 50 κατηχητόπουλα, το Σάββατο 13 Μαΐου 2023, η Ενοριακή Νεανική Εστία, "Ιθάκη", των Κατηχητικών Σχολείων του Ιερού Ναού των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας...

...με προορισμό, αρχικά το Μουσείο προσφυγικών κειμηλίων εκ της Μικράς Ασίας, της Ιερά Μητροπόλεως μας, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, που στεγάζεται στην Μονή Λαζαριστών, το οποίο και εγκαινιάστηκε τον Μάρτιο και θα κρατήσει μέχρι και το τέλος του Ιουνίου, 

και κατόπιν θα πάμε για διασκέδαση, χαρά και παιχνίδι στο Περιβαλλοντικό Πάρκο της Νέας Ευκαρπίας, με ενδεικτική ώρα επιστροφής...άγνωστη!!! Αστειεύομαι γύρω στις 3.00 μ.μ. ίσως λίγο αργότερα!!! 

Οι γονείς αν θέλουν να έρθουν μαζί μας, μπορούν πάντα να μας ακολουθήσουν με τα αυτοκίνητα τους, ή με το λεωφορείο μας, μόνο όμως αν έχει ελεύθερες θέσεις !!!

Τα παιδιά ας έχουν μαζί τους νερό, φαγητό και ότι άλλο νομίζεται ότι μπορεί να χρειαστούν !!!

Καλά να περάσουμε...

Χριστός Ανέστη!!!

TAG