ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ι.Μ.Ν & Στ "4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ"


4η αγωνιστική,
Σάββατο 5η Απριλίου,  4.00 μ.μ, 
με αντίπαλο την ποδοσφαιρική ομάδα 
της Ενορίας Αγίου Γεωργίου Ασβεστοχωρίου. 
Τελικό σκόρ του αγώνα:2-2 
Ήταν μια..."ισόπαλη" νίκη μας!!!
    Ο προπονητής μας, ο κος Σάκης Σαμαρίνας στο τέλος του αγώνα δήλωσε και αποφάνθηκε πως η ομάδα μας αδίκησε τον εαυτό της σήμερα, κάτι που πραγματικά νομίζω πως θα συμφωνήσω, αφού κατά γενική ομολογία και χωρίς καθόλου να θέλω να υποστηρίξω μόνο την δική μας ομάδα, παίξαμε πολύ καλά καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα, κάναμε πολλές αποτυχημένες επιθέσεις, σχεδόν μόνο εμείς κάναμε επιθέσεις και τέλος χάσαμε τόσες ευκαιρίες που κανονικά θα έπρεπε να τους νικήσουμε και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.
    Η άμυνα τους ήταν πολύ καλή και μάλλον αυτό ήταν που κράτησε το σκορ ισόπαλο, ήταν τέλεια προπονημένοι όλοι οι παίκτες από τον π. Εμμανουήλ, ιερέα υπεύθυνο της Νεότητας της Ενορίας του Ασβεστοχωρίου, πρόεδρο του Ιδρύματος Νεότητος της Μητροπόλεως μας, προπονητή της ομάδας του Αγίου Γεωργίου, αλλά και βιολογικός πατέρας της Ηλιάνας, μιας εκ των "αντίπαλων" παικτών, η οποία μας φόρεσε σε όλους τα γυαλιά με την τεχνική της στο ποδόσφαιρο, και αν δεν απατώμαι έβαλε και τα δύο γκολ για την ομάδα της.
     Τελικό σκορ, ισοπαλία 2-2. Ένας πάρα πολύ δύσκολος, μα και όμορφος αγώνας, όπου είμασταν σαφώς καλύτεροι από τους "αντιπάλους" μας, ίσως και λίγο άτυχοι, αφού χάσαμε πολλές ευκαιρίες, και η μπάλα δεν έλεγε να φύγει μπροστά από την εστία του Αγίου Γεωργίου.
     Στο ένα από τα δύο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε το 1ο γκολ του αγώνα, το οποίο πέτυχε η δική μας ομάδα και συγκεκριμένα με πολύ μαεστρία ο μικρός Δημήτρης Σαμαρίνας, ενώ λίγο αργότερα ακολουθεί η ισοφάριση 1-1 από τους αντιπάλους μας, θα δείτε όμως και μερικές από τις πάμπολλες ευκαιρίες που χάσαμε στην προσπάθεια μας να επιβληθούμε στον αγώνα. 
TAG