Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΣ ΤΟΥ 2015 ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ.

Δύο όμορφα βίντεο από το βράδυ της Αναστάσεως του Κυρίου μας...
"Δεύτε λάβετε Φώς..."
      Το Ιερό Φώς των Ιεροσολύμων, το "Άγιο Φώς" όπως έχει κατοχυρωθεί στις καρδιές μας, έφθασε το βράδυ πριν την Ανάσταση και στην δική μας Ενορία, από δύο ενορίτες μας, που κάθε χρόνο το οδηγούν, ερχόμενο από τα Ιεροσόλυμα, με ευλάβεια στην όμορφη γειτονιά των Ανθοκήπων, όπου και το υποδέχθηκε με κάθε μεγαλοπρέπεια ο προϊστάμενος του Ναού μας, Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Τελίδης.
      Αργότερα πίσω από την Αγία Τράπεζα έψαλλε τα εντεταλμένα τροπάρια ο π. Παύλος Ιωσηφίδης μαζί με τους ιερείς του Ναού και τους ιεροψάλτες και κατόπιν το "Άγιο Φώς" με την προτροπή προς τους πιστούς, που ήταν μαζεμένοι στον σολέα έξω από το Ιερό Βήμα, το "Δεύτε λάβετε Φώς...", μοιράστηκε σε όλο το εκκλησίασμα.
      Στο βίντεο που βλέπετε, αποθανάτισαν την στιγμή αυτή τα παιδιά της Ενοριακής Νεανικής Εστίας μας και μέσω των ιστοσελίδων του ναού μας (www.intheopatoron.blogspot.gr & www.enetheopatoron.blogspot.gr), το μοιραζόμαστε μαζί σας για να σας κάνουμε όλους μετόχους της λατρευτικής ζωής της Ενορίας των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης και ίσως, γιατί όχι, συμμέτοχους στην αποπεράτωση του Ιερού Ναού τους που τώρα χτίζετε και με την βοήθεια του Θεού έφθασε ήδη στο τέλος της πρώτης φάσης της κατασκευής του.
      Στέλνουμε μαζί με το αναστάσιμο μήνυμα των ημερών, την αγάπη και την σκέψη μας σε όλους τους φίλους μας, διαδικτυακούς και μη, κοντινούς και μακρινούς και σε όλους τους αναγνώστες της ιστοσελίδας μας... 
Αποτέλεσμα εικόνας για χριστος Ανέστη

"Χριστός Ανέστη εκ νεκρών..."
      Στα σκαλιά του νεόχτιστου Ναού μας, που μόλις τελείωσε η πρώτη φάση της κατασκευής του, έγινε με πολύ συγκίνηση η τελετή της Αναστάσεως του Κυρίου μας, την 12η Απριλίου του 2015.
     Πρωτόπαπας αλλά και αγαπημένος φίλος της Ενορίας μας, ο π. Παύλος Ιωσηφίδης έψαλλε πρώτος το "Χριστός Ανέστη" στο πλήθος των πιστών που έκαναν Ανάσταση μαζί μας και γέμισαν ασφυκτικά, όπως θα δείτε, τον τεράστιο προαύλιο χώρο της εκκλησίας μας και κατόπιν ακολούθησαν οι δύο ιερείς μας, ο π. Χρυσόστομος Τελίδης και ο π. Χρυσόστομος Κοτσίδης.
     Στέλνουμε με αυτό το βίντεο σε όλους τους φίλους, διαδικτυακούς και μη, αλλά και στους αναγνώστες των ιστοσελίδων μας (www.intheopatoron.blogspot.gr  & www.enetheopatoron.blogspot.gr), το μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου μας και ευχόμαστε από καρδιάς να σημάνει και την δική μας εσωτερική ανάσταση. 
Αποτέλεσμα εικόνας για χριστος Ανέστη
TAG