ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ "Ακατάλυπτον εστί..." (υπό του π. Παύλου Ιωσηφίδη)


Αποτέλεσμα εικόνας για υπαπαντη γιορτή της μητέρας

   Στην εορτή της Υπαπαντής, το 2016, μας επισκέφθηκε στην ταπεινή κατακόμβη του Ιερού Ναού μας, των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας, που τώρα χτίζουμε το επάνω τμήμα του κυρίως Ναού μας για να στεγάσουμε τους Αγίους προστάτες μας, τον Ιωακείμ και την Άννα, τους προστάτες των άτεκνων ζευγαριών, αλλά και τα όνειρα και τις ελπίδες μας, ο π. Παύλος Ιωσηφίδης, ταλαντούχος ιεροψάλτης, δάσκαλος μέγας και συνεχιστής του βυζαντινού αγιορείτικου ύφους, αλλά και φίλος και πνευματικός συμπαραστάτης στον αγώνα μας, κάποιους από τους ύμνους της εορτής και συγκεκριμένα τα Μεγαλυνάρια  Υπαπαντής.
    "Ακατάλυπτον εστί..." ακούμε με συγκίνηση σε ήχο γ΄ από τον π. Παύλο Ιωσηφίδη και τους βοηθούς του στο αναλόγιο μας, τον δεξιό μας ιεροψάλτη, κο Ευάγγελο Δούδη και άλλους φίλους μας, που βοηθούν στο ισοκράτημα. 
     Η ιστοσελίδα μας αποθανάτισε διακριτικά την στιγμή, ηχογράφησε τα γράμματα της μεγάλης αυτής ημέρας της Δεσποτικής και Θεομητορικής εορτής της Υπαπαντής

του Κυρίου μας και με καμάρι σας παρουσιάζει για να γίνεται και εσείς μέτοχοι της δραστήριας ζωής της Ενορίας μας και γιατί όχι συμμέτοχοι στην πρόοδο και στην ανάπτυξη της.
    Χρόνια Πολλά στις Δέσποινες, στις Παναγιώτες και τους Παναγιώτηδες και φυσικά σε όλες τις μητέρες που γιορτάζουν σήμερα και αυτές κατά την Εκκλησία μαζί με την Υπέρτατη Μητέρα μας, την Παναγία Θεοτόκο!!! 

Ευχαριστούμε π. Παύλε, για τις όμορφες & μελωδικές στιγμές που χαρίζετε στην Ενορία μας...
TAG