ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΗΣ ΜΑΣ "Η ΣΥΝΑΞΙΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΠΑΤΟΡΩΝ" & ΤΙΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ !!!

Ακριβώς μετά την Λιτανεία της Εφεστίου Εικόνος των Αγίων μας (...το βίντεο με την Λιτανεία μπορείτε να το βρείτε εδώ από το κανάλι μας στο youtube !!!) ετελέσθη μετά πάσης λαμπρότητος και μεγαλοπρεπείας ο Αρχιερατικός Πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής της Συνάξεως των Αγίων Θεοπατόρων, το απόγευμα της Κυριακής 8ης Σεπτεμβρίου 2024, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας, κ.κ. Βαρνάβα, παρουσία πολλών κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως μας, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, των Πολιτικών και Στρατιωτικών αρχών του τόπου μας, της Αστυνομίας, του Δημάρχου μας με τους Αντιδημάρχους του και πλήθους πιστών, που ήρθαν στην χαρά της γιορτής και της Πανήγυρης (...το τριήμερο 7, 8 & 9 Σεπτεμβρίου 2024) και συμμετείχαν αρχικά στις λατρευτικές εκδηλώσεις μας της παραμονής της εορτής μέσα στον κατάμεστο Ιερό Ναό μας και αργότερα το βράδυ στο προαύλιο της όμορφης εκκλησιάς μας και στις παραδοσιακές και λαογραφικές εκδηλώσεις που είχαμε ετοιμάσει για τους πανηγυριστές μας.

Οι στιγμές που ζήσαμε, κλήρος και λαός ήταν αλησμόνητες και η συγκίνηση από την αγάπη του κόσμου για τους Αγίους προστάτες των άτεκνων ζευγαριών και της οικογενείας, τον Άγιο Ιωακείμ...του παππού του Χριστού μας και της Αγίας Άννας...της γιαγιάς του, θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην καρδιά μας...τουλάχιστον μέχρι του χρόνου, που πρώτα ο Θεός !!! ευχόμαστε να επαναληφθούν, με περισσότερη ζέση και ενθουσιασμό !!!
Και του χρόνου λοιπόν !!!
Χρόνια Πολλά !!!
TAG