Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΥ "2024-2025" ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ & ΤΩΝ ΕΝΟΡΙΑΚΩΝ ΝΕΑΝΙΚΩΝ ΕΣΤΙΩΝ ΤΗΣ Ι.Μ.Ν. & ΣΤ.

Ξεκίνησε η νέα κατηχητική-ιεραποστολική χρονιά του 2024-2025, 

με τις καλύτερες προϋποθέσεις !!!

...το απόγευμα της Δευτέρας 7 Οκτωβρίου 2024, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως, με τον Αγιασμό όλων των κατηχητικών ομάδων των Κατηχητικών Σχολείων των Ενοριών της Ιερά Μητροπόλεως μας, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως από τον Επίσκοπο μας...

...& δείτε "δια του λόγου το αληθές" !!!










...οι φωτογραφίες μας, 

τόσο για τους Κύκλους Μελέτης Αγίας Γραφής 

όσο & για τις Ενοριακές Νεανικές Εστίες !!!

Δείτε & το πρόγραμμα της έναρξης των όλων κατηχητικών ομάδων μας !!!

Και με την ευλογία του Επισκόπου μας αλλά και με τα διοριστήρια μας στα χέρια μας, από τούδε και στο εξής, ξεκινάμε την νέα κατηχητική χρονιά των Κύκλων μας, αλλά και της "Ιθάκης" μας, και εμείς στην Ενορία μας, των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας !!!

Την Δευτέρα 14/10/2024 στις 5.00 μ.μ. ο Κύκλος των των Νέων Γυναικών και Μητέρων με τον Αγιασμό για την νέα κατηχητική χρονιά 2024-2025 από τον υπεύθυνο ιερέα μας, τον π. Χρυσόστομο Τελίδη !!!

Την Τρίτη 15/10/2024 στις 5.00 μ.μ. ο Κύκλος Μελέτης Αγίας Γραφής των μεγαλυτέρων κυριών μας με τον Αγιασμό για την νέα κατηχητική χρονιά 2024-2025, από τον υπεύθυνο ιερέα μας, π. Χρυσόστομο Τελίδη !!!

Το Σάββατο 19/10/2024, από τις 10.00 π.μ. η Γιορτή έναρξης της "Ιθάκης" μας, αρχικά με Θεία Λειτουργία & Αγιασμό στον επάνω ναό, φωτογραφία αναμνηστική στα σκαλιά της εκκλησιάς μας, προβολή βίντεο και διάφορα δρώμενα στην κατακόμβη, παιχνίδια έξω στην πελώρια αυλή μας και τέλος θα στηθεί μια μεγάλη ψησταριά από γονείς και Επιτρόπους και θα ψήσουμε σουβλάκια για όλα τα παιδιά μας, ενώ οι μαμάδες θα μας κάνουν & πατάτες τηγανιτές.
Ας ευχηθούμε λοιπόν σ' όλους, 
Καλό & ευλογημένο το...

TAG