ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ (2024-2025) ΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ...ΔΕΙΤΕ !!!

Καλή και ευλογημένη χρονιά 
σ' όλες τις κυρίες των Κύκλων της "Ιθάκης" μας !!!

Το απόγευμα της Δευτέρας 14/10 & Τρίτης 15/10/2024 ετελέσθη ο Αγιασμός και στους δύο κατηχητικούς Κύκλους της "Ιθάκης" μας & μαζί τους το 1ο μάθημα στις μικρές κυρίες μας την Δευτέρα και στις μεγαλύτερες κυρίες μας την Τρίτη. 

Ας ευχηθούμε Καλή & ευλογημένη να' ναι η νέα κατηχητική χρονιά. 

Δείτε παρακάτω...

...την προηγούμενη Δευτέρα όμως, στις 7/10/2024 στις 5.30 μ.μ. ετελέσθη από τον Επίσκοπο μας, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, κ.κ. Βαρνάβα, και ομιλητή τον Θεολόγο και Διδάκτορα της Θεολογικής Σχολής κ. Κωνσταντίνος Παπαδάκη, ο επίσημος Αγιασμός των κατηχητικών Κύκλων των Ενοριών στο Ι.Κ.Ν. Τιμίου Προδρόμου στην Νεάπολη. 

Δείτε μερικά στιγμιότυπα...

Ο Κύκλος νέων γυναικών & μητέρων 

της Ενορίας των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας

Δευτέρα 14/10/2024 στις 5.00 μ.μ.

(...η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε στην κατακόμβη του ναού μας & στο φιλόξενο αρχονταρίκι της, αλλά από τούδε και στο εξής, θα γίνεται στις 6.00 μ.μ. καθώς έτσι βολεύει στα περισσότερα από τα μέλη του μικρού Κύκλου μας !!!)

Ο Κύκλος μελέτης Αγίας Γραφής

της Ενορίας των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας

Τρίτη 15/10/2024 στις 5.00 μ.μ.

(...η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε στο επάνω καινούργιο, μικρό αρχονταρίκι του ναού μας, καθώς έτσι βολεύει τα μέλη του Κύκλου μας αυτού !!!)

Καλή φώτιση...καλή χρονιά !!!

TAG