ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/10/2024, ΑΠΟ ΤΙΣ 8.30 μ.μ.-12.30 π.μ. ΘΑ ΤΕΛΕΣΘΕΙ Η ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2024 (...δείτε τις λεπτομέρειες παρακάτω !!!)

Ελάτε το βράδυ στον ναό μας !!!
Η Αγρυπνία μας του Οκτωβρίου 2024, θα γίνει μέσα στο Παρεκκλήσι του Τιμίου Προδρόμου, "Η Σύλληψις του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου", που βρίσκεται εντός του ναού μας, μπαίνοντας στον νάρθηκα αριστερά υπερυψωμένο, προς τιμήν του Αγίου Προφήτου Ιωήλ, οπότε και η εικόνα του θα υπάρχει εξ' αρχής στον πρόναο για προσκύνημα, 
όπου εκεί και από την κανδήλα του αργότερα,  κατά τους Αίνους του Όρθρου, θα χριστούμε όλοι εκ του ιερέως, μα θα προσκυνήσουμε για 1η φορά & ιερό λείψανο του Τιμίου Προδρόμο που θησαυρίζεται στην εκκλησιά μας. 
Λόγω της εορτής του Αγίου Λουκά του Ευαγγελιστού (18/10) θα έχουμε προς προσκύνηση...& πάλι για 1η φορά στην Ενορία μας, και το ιερό λείψανο του Απόστολου Λουκά, το οποίο και αυτό θησαυρίζεται στον ναό μας. 

Αύριο όμως, είναι και το τελευταίο Σάββατο πριν την εορτή του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλήτου, Πολιούχου της πόλης μας...οπότε & το Ψυχοσάββατο των Θεσσαλονικέων !!! Έτσι στο τέλος της Αγρυπνίας μας θα γίνουν Τρισάγια & θα διαβαστούν και κόλλυβα για τους κεκοιμημένους, σύμφωνα με την τοπική παράδοση !!!
Καλό προσκύνημα σήμερα αδελφοί μου... 
...& Καλή Αγρυπνία !!!

TAG