Η ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΟΥΣ, ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ...

Ο Κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ 2018-2019
Οι φωτογραφίες που βλέπεται στο άρθρο αυτό με τις εγκάρδιες ευχές μας 
για τους επιτυχόντες μαθητές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, 
βγήκαν μπροστά από τον νεοανεγειρόμενο Ναό μας, με τους κατηχητές και τους μαθητές των κατηχητικών σχολείων μας, η μια κατά την έναρξη της "Ιθάκης" μας την περσινή κατηχητική χρονιά και η άλλη στην λήξη της. 
Πάμε από τον Σεπτέμβριο για την νέα χρονιά 2019-2020.
Ελάτε μαζί μας...
Σήμερα βγήκαν οι βάσεις για την εισαγωγή των υποψηφίων μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. 
Εύχομαι από καρδιάς στους επιτυχόντες στην σχολή της προτίμησης τους, καλή σταδιοδρομία.
Αλλά και σε αυτούς που δεν πέρασαν στην σχολή της αρεσκείας τους, εύχομαι και τους παροτρύνω να συνεχίσουν τις προσπάθειες τους.
Σε αυτούς δε που δεν τα κατάφεραν να περάσουν, ας γνωρίζουν πως η επιτυχία τους, στις περισσότερες των περιπτώσεων, δεν σχετίζεται και με την ευτυχία τους. 
Συγχαρητήρια σε όλους σας λοιπόν παιδιά μου, χαίρομαι με την χαρά σας, μα...να με συγχωρείτε...δεν με στενοχωρεί ιδιαιτέρως η παροδική στεναχώρια σας, γιατί γνωρίζω πως με την βοήθεια του Θεού, θα καταφέρετε πολύ περισσότερα από όσα νομίζετε.
Και εγώ θα είμαι πάντα κοντά σας, θα σας μνημονεύω και θα προσεύχομαι για όλους σας, εδώ στην Ενορία μας και στην φιλόξενη εκκλησιά μας, στην ζεστή αγκαλιά των Αγίων μας, των Δικαίων Θεοπατόρων, τον Ιωακείμ και την Άννα, στους όμορφους Ανθόκηπους της Νέας Ευκαρπίας και στην Ενοριακή Νεανική Εστία της, την "Ιθάκη" της, όπως τα παιδιά μας την ονόμασαν. 
Σας περιμένω με χαρά...
Καλή συνέχεια στην ζωή σας αγαπητά παιδιά μου...και ο Θεός μαζί σας!!!
TAG