Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΜΑΣ.

Τα τραγούδια των κατηχητόπουλων μας, 
ένωσαν τον ουρανό με την γη!!!
      Μαλάκωσε η ψυχή μας υπό τον ήχο του ακορντεόν και των βελούδινων φωνών των παιδιών της Ενοριακής Νεανικής Εστίας των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας,στην όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή τους, που έγινε σήμερα Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, στις 12.30 το μεσημέρι.
      Μεγάλη και η προσέλευση των γονιών που έφεραν τα παιδιά τους στην εκκλησιά μας, άλλα για να παρακολουθήσουν την γιορτή, μα τα περισσότερα για να πάρουν μέρος σε αυτήν, αφού σχεδόν όλα τα παιδιά μας, "τα εκατό κατηχητόπουλα" των Αγίων Θεοπατόρων, παρέλασαν πάνω στην θεατρική σκηνή του ναού.
      Από νωρίς το πρωΐ άρχισαν να έρχονται οι κατηχητές και οι κατηχήτριες μας, αφού έπρεπε να μεταμορφώσουν τον Σολέα του Ναού σε σκηνή θεάτρου. ελλείψει άλλου χώρου, καλύπτοντας με κουρτίνες το τέμπλο, τις εικόνες και τα καντήλια, τοποθετώντας τα σκηνικά του μικρού θεατρικού τους σκέτς, συνδέοντας τον βιντεοπροβολέα και την οθόνη του, προσαρμόζοντας τον ήχο για τις ανάγκες της γιορτής και προετοιμάζοντας τα πάντα έτσι ώστε στις 12.30 το μεσημέρι να αρχίσει η μικρή Χριστουγεννιάτικη γιορτούλα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου