ΕΝΟΡΙΑΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ 2013, ΑΓ.ΘΕΟΠΑΤΟΡΕΣ (3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Πικρό το συναίσθημα της ήττας!!!
     Η 3η αγωνιστική του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Μητρόπολεως μας, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, με την ονομασία "Ενοριακά Νεανικά Παιχνίδια 2013", έλαβε χώρα στο όμορφο και πρακτικό γήπεδο, "Κωνσταντίνος Μιγκοζίδης", που πάντα μας το παραχωρεί για τις δραστηριότητες μας, ο Δήμος Αμπελοκήπων, το Σάββατο 30 Μαρτίου από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ.

    Η Ενορία μας, των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, που ανήκει στην 2η κατηγορία και στον 1ο υποόμιλο, αγωνίστηκε στις 3.00 το μεσημέρι και παρότι έκανε μια πολύ ωραία παρουσία, τελικά έχασε με σκορ 6-1 από την ομολογουμένως καλύτερη ομάδα της Ενορίας του Ιερού Ναού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου της Σίνδου.

       Με άλλη μία ήττα στο ενεργητικό μας τελείωσε λοιπόν και η 3η αγωνιστική, όμως για ' μας, είτε χάσουμε είτε κερδίσουμε είναι το ίδιο και το αυτό. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και το διασκεδάζουμε.

        Άλλωστε, αυτό που έχει σημασία είναι να περνούν τα παιδιά μας καλά και να είναι ευτυχισμένα και μέσα από αυτήν την προσπάθεια να μάθουν να αγωνίζονται, δείχνοντας τα χαρίσματα τους στο ποδόσφαιρο φυσικά, μα περισσότερο τα ψυχικά τους χαρίσματα, το ήθος και την αισιοδοξία τους.

        Εμάς δεν μας πτοεί τίποτε και θα παίξουμε"έως εσχάτων", για να αποδείξουμε σε όλους, πως τα αγαπημένα παιδιά των Αγίων μας, των Θεοπατόρων, του Αγίου Ιωακείμ και της Αγίας Άννας, των Ανθοκήπων της Ευκαρπίας, δεν το βάζουν κάτω και στο τέλος, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, νικητές θα είναι, ίσως όχι σε αυτό το πρωτάθλημα, ίσως όχι σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, αλλά νικητές και πρώτοι θα είναι στην καρδιά του ιερέα τους, του πατρός Χρυσοστόμου, στην αγάπη των γονιών τους και τελικά στην ψυχή του κόσμου της Ενορίας τους, που την εκπροσώπησαν μέχρι τώρα επάξια με το ήθος και τον χαρακτήρα τους.


       Βέβαια, αν κερδίζαμε και κανέναν αγώνα θα ήταν ακόμα καλύτερα!!!


    Ο επόμενος αγώνας μας θα είναι το άλλο Σάββατο 6 Απριλίου, στις 3.00 το μεσημέρι, στο ίδιο γήπεδο και ο αντίπαλος μας θα είναι η ποδοσφαιρική ομάδα της Ενορίας του Ιερού Ναού της Αναλήψεως της Πολίχνης.



Καλή επιτυχία στα παιδιά μας και ...

...ας νικήσει ο καλύτερος!!!


TAG