Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012

Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ

Ευλογήθηκαν αυτοκίνητα και οδηγοί από τον ιερέα μας!!!        Την Κυριακή 13 Μαΐου μετά την Θεία Λειτουργία, ο ιερέας του Ναού των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης,ευλόγησε όλα τα αυτοκίνητα που ήταν στο μεγάλο προαύλιο του,κατόπιν παρακλήσεων των Ενοριτών, που δεν ευλογήθηκαν τα αυτοκίνητα τους στον πανηγυρικό Εσπερινό του Αγίου Χριστοφόρου,την Τρίτη 8 Μαΐου το απόγευμα, που έγινε στο παρεκκλήσι του στην είσοδο του πάρκου της Εκκλησίας και του Πολιτιστικού Συλλόγου μας.

        Με τον Αγιασμό του Αγίου Χριστοφόρου,τον Σταυρό και τη αγιαστούρα στο χέρι ο ιερέας μας π.Χρυσόστομος,ευλόγησε ένα προς ένα ,όλα τα αυτοκίνητα και τους οδηγούς,με την βοήθεια των ιεροπαίδων του ναού και των ψαλτών μας,που καθ' όλη την διάρκεια έψαλλαν τα απολυτίκια του Αγίου Χριστοφόρου και των Αγίων Θεοπατόρων.

         Ο Άγιος Χριστόφορος,προστάτης και φύλακας των οδηγών, πάντα να κρατά το τιμόνι του αμαξιού σας,να σας φυλά και να σας προστατεύει!!!

Ασφαλή και όμορφα ταξίδια σ' όλους!!!

Υ.Σ
Παιδιά και γονείς μην ξεχνάτε,
 να φοράτε πάντα τις ζώνες ασφαλείας του αυτοκινήτου σας.
Όσο για αυτούς που οδηγούν μηχανάκι,ο Άγιος Χριστόφορος θα σας προστατεύει,αν όμως και εσείς φοράτε πάντα το κράνος σας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου