ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ

Τον τιμούμε και τον αγαπάμε τον Άγιο Χριστόφορο...

         Στο μικρό παρεκκλησάκι του,στην είσοδο του μεγάλου πάρκου της εκκλησίας μας, των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης,κάναμε το μικρό πανηγυράκι του Αγίου Χριστόφορου,την Τρίτη το απόγευμα της 8ης Μαΐου.

        Έγιναν οι απαραίτητες προετοιμασίες,σημαιοστολίστηκε το παρεκκλήσι,καθαρίστηκε και περίπου στις 7 η ώρα όλα ήταν έτοιμα για να αρχίσει ο Εσπερινός.

         Ακολούθησε η Αρτοκλασία,που πρόσφερε στον Άγιο ο ψάλτης μας,κος Κωνσταντίνος Παπαγερούδης για τον γιο του που γιόρταζε,τον Τηλέμαχο-Χριστόφορο και στο τέλος ο ιερέας μας τέλεσε τον Αγιασμό των οχημάτων του Αγίου Χριστοφόρου,ο οποίος είναι προστάτης των οδηγών και κατόπιν ευλόγησε μ' αυτόν όλα τα αυτοκίνητα,τις μοτοσυκλέτες μα και τα ποδήλατα των παιδιών, που ήταν στο προαύλιο και στον δρόμο.

        Με τον ίδιο Αγιασμό την Κυριακή 13 Μαΐου ο ιερέας μας θα ευλογήσει, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας και τα αυτοκίνητα που θα βρίσκονται στο προαύλιο του ναού μας.

        Ο φωτογραφικός φακός των παιδιών του Ενοριακής Νεανικής Εστίας μας, που έχουν επωμιστεί την διακονία της ενημέρωσης των Ενοριτών μας... και όχι μόνο, μέσω της ιστοσελίδας μας, κατέγραψε μερικές από τις στιγμές και αυτής της Λειτουργικής δραστηριότητας του Ναού των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης και σας τις παραθέτει,με την ευλογία φυσικά και του πατρός Χρυσοστόμου του εφημερίου του ναού μας,για να γίνει ευρέως γνωστό το έργο που επιτελείτε στην Ενορία μας και να προσελκύσει και άλλους προσκυνητές.


       Ο Άγιος Χριστόφορος,προστάτης των οδηγών,να προστατεύει όλους τους ανθρώπους που κρατούν τιμόνι και ιδιαίτερα τους επαγγελματίες οδηγούς, έτσι ώστε να επιστρέφουν κάθε βράδυ, αυτοί και τα αυτοκίνητα τους, στα σπίτια και τις οικογένειες τους,σώοι και αβλαβείς.



Ευχές για καλά και ασφαλή ταξίδια,
από την Ενορία των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης 
στους Ανθόκηπους της Ευκαρπίας.





























ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ Σ' ΌΛΟΥΣ !!!

TAG