ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥ 2024 ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ...Να 'σται όλοι καλοφωτισμένοι και ευλογημένοι!!!

Ανήμερα των Θεοφανείων του 2024, μετά το τέλος της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας, ο ιερέας μας, π. Χρυσόστομος με τους ιερόπαιδες του ναού, των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ & Άννης Ανθοκήπων Νέας Ευκαρπίας, προπορευομένης της εικόνας της Βαπτίσεως του Κυρίου, εισόδευσε τον Τίμιο Σταυρό και εκεί στον σολέα τέλεσε την Ακολουθία του καθαγιασμού των υδάτων.

Οι στιγμές που ζήσαμε όλοι, κλήρος και λαός, με γεμάτη φέτος ασφυκτικά την εκκλησιά μας, τους πολυελαίους να κινούνται ρυθμικά, σύμφωνα με την παράδοση,
τον ιερέα μας ευχόμενος..."να 'ναι όλοι καλοφωτισμένοι" !!! και να γυρίζει σ' όλην την εκκλησιά με ένα μπουκέτο βασιλικό και να ραντίζει τον κόσμο με τον Μεγάλο Αγιασμό των Θεοφανείων και μετά να "φωτίζει" και έξω στον πρόναο, στα μαρμάρινα σκαλοπάτια και στο προαύλιο όπου ήταν παρκαρισμένα τα αυτοκίνητα, μα και στον γυναικωνίτη και στο Ιερό Βήμα και παντού, δημιούργησαν σ' όλους μας την αίσθηση πως πράγματι το Άγιο Πνεύμα ήταν μαζί μας, κοντά μας και μας φώτιζε καθ' όλην την διάρκεια που και οι ιεροψάλτες μας συμμετείχαν αποδίδοντας τους ύμνους των Θεοφανείων.
Δείτε το φετινό βίντεο μας για τα Θεοφάνεια του 2024, που ανεβάσαμε στο κανάλι στο Youtube και στα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει η Ενορία μας και γίνεται μέτοχοι στην χαρά μας, και γιατί όχι, συμμέτοχοι στον αγώνα που κάνουμε να συνεχιστεί η αποπεράτωση του ναού μας που είναι σε εξέλιξη.
Καλοφωτισμένοι & ευλογημένοι όλοι,
Καλή Χρονιά !!!
TAG