ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ.

Το βίντεο μας...
Τελετή Λήξης κατηχητικής χρονιάς 2015-2016
(Το παιχνίδι των σταθμών)
Ότι αρχίζει, αλλά και ότι τελειώνει στην Ενορία μας, των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας, και ιδιαίτερα στην  "Ιθάκη" μας, την Ενοριακή Νεανική Εστία μας, εμείς πάντοτε το γιορτάζουμε με κέφι και ενθουσιασμό.
Στο βίντεο που παρακολουθείτε, 100 από τα καλύτερα κατηχητόπουλα μας συμμετείχαν στον εορτασμό της Λήξης των εβδομαδιαίων κατηχητικών μας συνάξεων για το έτος 2015-2016, που έγινε το Σάββατο 28 Μαΐου 2016 στο μεγάλο προαύλιο του Ναού μας.
Το πρόγραμμα της τελετής περιείχε αρχικά το πρωΐ έναν ιδιαίτερο εκκλησιασμό ειδικά για τα παιδιά μέσα στην κατακόμβη του Ναού μας και κατόπιν προβολή βίντεο με την ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε. 
Μετά ο π. Χρυσόστομος μας πρόσφερε από ένα αναμνηστικό δώρο και πρόγευμα για όλα τα παιδιά μας, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε ατέρμονο παιχνίδι (στιγμιότυπα βλέπετε στο βίντεο μας) στην αυλή των Αγίων Θεοπατόρων αλλά και στα γηπεδάκια μας λίγο μακρύτερα. 
Ακολούθησε μεσημεριανό γεύμα, με ψητά στα κάρβουνα από τους μπαμπάδες μας, που έψηναν έξω στην πλατεία της εκκλησίας μας και στην αυτοσχέδια ψησταριά μας καθώς εμείς παίζαμε, αλλά και πατάτες τηγανητές και σαλάτες από τις μαμάδες μας, ενώ οι κατηχήτριες μας έστρωναν το μεσημεριανό τραπέζι μας.
Μόλις φάγαμε συνεχίσαμε το παιχνίδι μας, το οποίο όπως πάντα κατέληξε, σύμφωνα και με την παράδοση των κατηχητικών μας, σε απίστευτο μπουγέλωμα, ενώ μούσκεμα πια όπως ήμασταν επιστρέψαμε στα σπίτια μας.
Το άλλο Σάββατο 4 Ιουνίου, θα πάμε και την ετήσια εκδρομή μας στο Ποσείδι της Χαλκιδικής και στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως μας και έτσι θα κλείσουν πια τα κατηχητικά μας για την καλοκαιρινή περίοδο.
Η "Ιθάκη" μας σας εύχεται 
Καλό καλοκαίρι και...
...Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!!!

TAG