ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/10/2022 & ΩΡΑ 8.30 μ.μ.-12.30 π.μ. ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΕΛΑΓΙΑΣ...

Ελάτε στην βραδινή αυτή,  κατανυκτική προσευχή μας, την οποία και κάνουμε ανελλιπώς μια φορά τον μήνα τουλάχιστον στην Ενορία μας, και συμπροσευχηθείτε μαζί μας για τα μεγάλα και μικρά προβλήματα που βασανίζουν τον καθένα από εμάς, για τις δυσκολίες που περνά η χώρα μας, ειδικά τώρα τον χειμώνα που μας πλησιάζει απειλητικά, αλλά και για την όλην  ακαταστασία που υπάρχει απ' άκρη σ' άκρη σ' όλην την οικουμένη, τις αρρώστιες, τους πολέμους, την ακρίβεια, την ανέχεια, την πείνα, την εγκληματικότητα, τις καταστροφές και την δυστυχία που βασανίζει την ανθρωπότητα. 

Μα και για ένα ακόμα λόγο!!! Για τα ζευγάρια μας που δυσκολεύονται να τεκνοποιήσουν και έρχονται εδώ στο καινούργιο "σπίτι" που φτιάξαμε για να τους στεγάσουμε, κλίνοντας το γόνυ στους προστάτες τους, τον "παππού" και την "γιαγιά" της Ορθοδοξίας, τον Ιωακείμ και την Άννα, τους δικαίους γονείς της Παναγίας μας και Θεοπάτορες προγόνους του Χριστού μας, παρακαλώντας τους να μεσολαβήσουν στον Εγγονό τους, για να τους δώσει το υπέρτατο Δώρο, την λύση εκ των δεσμών της ατεκνίας και της στειρότητος.
Καλή Αγρυπνία !!!

TAG