ΤΡΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2022-2023, ΣΤΗΝ "ΙΘΑΚΗ" ΜΑΣ...

Και τέλος, ακούστε τα παιδιά της "Ιθάκης" μας να εύχονται
 Καλή κατηχητική χρονιά "2022-2023"
Δείτε μας και ακούστε μας με ένα κλικ
εδώ !!!

Στα σκαλιά της εκκλησιάς μας μαζευτήκαμε όλα τα κατηχητόπουλα της Ενοριακής Νεανικής Εστίας, της "Ιθάκης" των παιδιών του Ιερού Ναού των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, στην γειτονιά των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας, στην Δυτική Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022, και τραγουδήσαμε, αγόρια και κορίτσια, τραγούδια του Κατηχητικού Σχολείου, βάζοντας τα δυνατά μας και την μαεστρία μας για να ακουστεί παντού στην όμορφη συνοικία μας... αλλά περισσότερο για να το πιστέψουμε και οι ίδιοι μας!!! πόσο ευοίωνη φαντάζει η νέα κατηχητική χρονιά, μετά τις ασχήμιες και την αποχή τα δυο...και βάλε!!! χρόνια, της πανδημίας και του κορωνοϊού της, που είχε... "κατσικωθεί" στην ζωή μας και ρύθμιζε τα πάντα γύρω μας.
Η γιορτή αυτή τελείωσε με τις βροντερές ευχές για μια "Καλή κατηχητική χρονιά", από τον ιερέα μας, τους κατηχητές και τις κατηχητριές μας, μα περισσότερο από τα παιδιά της "Ιθάκης" μας, που ήδη ξεκινήσαν το ταξίδι τους γνωρίζοντας πως,
"Η δική σου Ιθάκη είναι εδώ!!!
Ε, λοιπόν το πιστεύουμε πως...πρώτα και πάντα ο Θεός!!! αυτή η κατηχητική χρονιά, "2022-2023", θα είναι η καλύτερη για την "Ιθάκη" μας!!! Ακούστε τα τραγούδια και τις ευχές μας!!!

TAG