Η "ΙΘΑΚΗ" ΜΑΣ, ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 21/10/2023, ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ & ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. ΤΟ ΠΡΩΪ 10.00 π.μ.-1.30 μ.μ. για τα κορίτσια & ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ 1.30 μ.μ.-3.30 μ.μ. για τα αγόρια. ΕΛΑΤΕ!!!.


Η δική σου "Ιθάκη" είναι εδώ !!!
Την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023 το απόγευμα στις 7.00 μ.μ. κάναμε τον Αγιασμό όλων των ενοριακών κατηχητικών ομάδων της Ιεράς Μητροπόλεως μας, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως, όπου πήραμε μαζί με τον υπεύθυνο ιερέα μας, π. Χρυσόστομο Τελίδη, ιδιοχείρως από τον Επίσκοπο μας και τα διοριστήρια των κατηχητών και των κατηχητριών της καινούργιας χρονιάς 2023-2024, 
αποθανατίσαμε το γεγονός στον φωτογραφικό φακό, ενώ στο τέλος μας παρέθεσε ο Σεβασμιώτατος κ.κ. Βαρνάβας και δεξίωση προς τιμήν μας στο όμορφο αίθριο πίσω από το Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως, για όλα τα στελέχη των Κατηχητικών Σχολείων.
Έτοιμοι πια...και με την βούλα παρακαλώ !!! ξεκινάμε και επίσημα καταστρώνοντας τα φετινά σχέδια μας... πρώτα και πάντα ο Θεός!!! 
με πολύ κέφι και πολλά-πολλά όνειρα, αλλά και έξυπνες, φρέσκιες ιδέες την "Ιθάκη" της Ενοριακής Νεανικής Εστίας του Ιερού Ναού των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας μας, 
ενώ ήδη πραγματοποιήσαμε μια 1η διερευνητική      συνάντηση το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023 και μετά μια 2η συνάντηση-γιορτή έναρξης της κατηχητικής χρονιάς στην Ενορία μας, το επόμενο Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023, όπου και περάσαμε υπέροχα!!!
Αύριο, Σάββατο 21/10/2023, θα σας περιμένουμε εκ νέου, και πάλι όλους, αγόρια και κορίτσια, γονείς, συγγενείς και φίλους, όπου μαζί με τους κατηχητές, τις κατηχήτριες και τον ιερέα μας, από το πρωΐ, θα κάνουμε και την 3η συνάντηση με τα κατηχητόπουλα  μας από την αρχή της κατηχητικής χρονιάς, του 2023-2024. 
(...ενημερώνουμε γονείς και παιδιά, πως το Σάββατο της 28ης Οκτωβρίου 2023, δεν θα γίνει η συνάντηση στο κατηχητικό σκολειό μας, λόγω της μεγάλης Θεομητορικής εορτής της Αγίας Σκέπης της Παναγίας, αλλά & της Εθνικής εορτής του "ΟΧΙ" το 1940)
Αναμένουμε, αγαπητοί μας γονείς, την ανταπόκριση σας και σε αυτό το κάλεσμα της Ενορίας μας...ίσως το πιο σημαντικό!!! και περιμένουμε με αγωνία τα παιδιά σας για να ενταχθούν στις εβδομαδιαίες κατηχητικές συνάξεις μας... 
...κάθε Σάββατο, το πρωΐ  για τα κορίτσια μας, από τις 10.00 π.μ. έως τις 1.30 μ.μ. και μετά, το μεσημέρι για τα αγόρια μας, από τις 1.30 μ.μ. έως και τις 3.30 μ.μ.
TAG