ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΗΣ "ΙΘΑΚΗΣ" ΜΑΣ, ΤΟΥ 2022-2023, ΤΗΣ ΕΝ.Ε. ΤΟΥ Ι.Ν. ΑΓ. ΘΕΟΠΑΤΟΡΩΝ ΙΩΑΚΕΙΜ & ΑΝΝΗΣ, ΑΝΘΟΚΗΠΩΝ Ν. ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ...

...τα έχει όλα !!!

Πέρασε ακόμα μια κατηχητική χρονιά, αυτή του 2022-2023 στην "Ιθάκη" της Ενορίας μας και του Ιερού Ναού των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ & Άννης, εδώ στους Ανθόκηπους Νέας Ευκαρπίας, στην προσφυγομάνα Δυτική Θεσσαλονίκη, και ήδη από την Κυριακή του Σπορέως, διανύουμε το νέο κατηχητικό έτος, 2023-2024.

Ας θυμηθούμε μέσα από το βίντεο αυτό που μας έφτιαξε η καλή μας κατηχήτρια, η κα Πασχαλία Μούξιου, για να το προβάλουμε στην γιορτή της έναρξης της νέας πια ιεραποστολικής χρονιάς, 2023-2024, αλλά δεν τα καταφέραμε για τεχνικούς λόγους, όλα όσα κάναμε πέρυσι με την βοήθεια του Θεού, από τους Αγιασμούς & τις Θείες Λειτουργίες, έως τα παιχνίδια και τις γιορτές μας, τις μικρές και μεγάλες εκδρομές μας, τις επισκέψεις δεξιά-αριστερά, και πόσα ακόμα.

Και αφού δεν προβλήθηκε αυτό το περσινό βιντεάκι με τις σκανδαλιές και τα..."επιτεύγματα" μας στην γιορτή της έναρξης της κατηχητικής χρονιάς, που έγινε το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023, δείτε το στο κανάλι μας στο youtube, αλλά και σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει η Ενορία μας, για να σας κάνει μετόχους στην "Ιθάκη" της Ενοριακής Νεανικής Εστίας μας, και γιατί όχι, συμμέτοχους στον αγώνα που δίνουμε καθημερινά για τα παιδιά της γειτονιάς των Ανθοκήπων!!!
Καλή κατηχητική χρονιά 2023-2024 !!!
TAG