ΒΙΝΤΕΟ 2ον: Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΩΝ 4 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ ΤΟΥ Ι.Ν. ΑΓ. ΘΕΟΠΑΤΟΡΩΝ ΙΩΑΚΕΙΜ & ΑΝΝΗΣ ΑΝΘΟΚΗΠΩΝ Ν. ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ (...Δείτε την 1η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019)

Με το βίντεο αυτό από το κανάλι μας στο Youtube, σας θυμίζουμε ότι σαν αύριο πριν από 4 ολόκληρα χρόνια (...ήταν τότε Κυριακή της 13ης Οκτωβρίου 2019) μετά τα από τα επίσημα Θυρανοίξια την προηγούμενη ημέρα του ολοκαίνουργιου Ιερού Ναού μας, των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας, στην Δυτική Θεσσαλονίκη (...ήταν τότε Σάββατο της 12ης Οκτωβρίου 2019) μετά πάσης λαμπρότητος και ευλαβείας και ιερουργούντως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβα, έχοντας πλάι του πολλούς ιερείς αλλά και πλήθος πιστών προσκυνητών, ετελέσθη η 1η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

(...κάντε κλικ πάνω στο κείμενο και δείτε το!!!)

Θυμόμαστε επίσης όμως πως προπέρυσι, το 2021

στην επέτειο των δυο χρόνων τότε μετά τα Θυρανοίξια του Ιερού Ναού μας και την 1η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία σ' αυτόν (...ήταν το Σαββατοκύριακο της 12ης & 13ης Οκτωβρίου του 2019) είχαμε την χαρά και την ευλογία της παρουσίας εκ νέου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβα στην περιοχή των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας, ο οποίος και ιερούργησε στην κυριακάτικη, αναστάσιμη Θεία Λειτουργία της νεόδμητης εκκλησιάς μας, την Κυριακή της 10ης Οκτωβρίου 2021, εορτάζοντας και αυτός παράλληλα με όλους μας την επέτειο των Θυρανοιξίων μας, αλλά εορτάζοντας από κοινού και την δική του επέτειο, αυτήν των 17 χρόνων από την εις Επίσκοπον Χειροτονία, την 10η Οκτωβρίου του 2004, αλλά και την ποιμαντορία του από τότε και όλο αυτό το διάστημα μέχρι σήμερα, στην Ιερά Μητρόπολη μας και στο ποίμνιο που του εμπιστεύθηκε ο Θεός.

Ήταν διπλή η επέτειος...διπλή και η χαρά για την Ενορία μας προπέρυσι!!!

Και τώρα, δυο χρόνια μετά, στην φετινή χρονιά & εν έτει 2023, ας ευχηθούμε στον Επίσκοπο μας για τα 19 χρόνια της ποιμαντορίας του...

..."Εις έτη πολλά και ευλογημένα Δέσποτα!!!"

Φέτος κλείνοντας και εμείς τα τέσσερα χρόνια από τα Θυρανοίξια της εκκλησιάς μας, όλα φαντάζουν καλύτερα με τον κορωνοϊό ευτυχώς σε πλήρη αποδόμηση, αλλά με πολλά άλλα προβλήματα να ματώνουν την καρδιά...

...αλλά και τις τσέπες μας!!! 

TAG