ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ Youtube ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΣΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ...

...και η ευλογία της Αγίας Άννας μας, περίσσευε !!!
Μεγάλη η ευλογία της Αγίας Άννας μας, όταν το 1ο Σάββατο μετά την Μικράν καλοκαιρινήν Πανήγυριν που τελέσαμε προς τιμήν της στην Ενορίας μας, των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας, για την εορτή της Κοιμήσεως της, 21, 22, 23, 24 & 25 Ιουλίου 2023 (...το προσκύνημα μας φέτος έγινε το Σάββατο της 29ης Ιουλίου 2023) όταν πήγαμε, όπως κάνουμε κάθε χρόνο τέτοιον καιρό εκπληρώνοντας το τάμα μας, να την επισκεφθούμε και την προσκυνήσουμε αυτοπροσώπως στην Ιερά Σκήτη της στο Άγιον Όρος, από την Ουρανούπολη με το καραβάκι που ναυλώσαμε.
Όταν φθάσαμε στα 500 μέτρα, ο Δικαίος της Σκήτης της Αγίας Άννας, ο Γέροντας Ταράσιος, ήρθε με το καϊκάκι του, επιβιβάστηκε στο πλοίο μας μας κρατώντας στα χέρια του το μεγάλο θησαύρισμα της Μονής και όλου του Αγίου Όρους, "Το αριστερό πέλμα της Αγίας Άννας, και τελέσαμε τον καθιερωμένο Αγιασμό.
Στο βίντεο αυτό βλέπεται ένα μέρος στο τέλος του Αγιασμού, όπου οι προσκυνητές μας ευλαβικά προσκυνούν το Αριστερό Πόδι της Αγίας Άννας μας που κρατά ο Γέροντας, ενώ ο π. Χρυσόστομος ευλογεί τους πιστούς με τον Αγιασμό.  

Ας έχουμε όλοι την ευχή της Αγίας Άννας μας, της "γιαγιάς" της Ορθοδοξίας και όλου του Αγίου Όρους, που μας συντρόφευε στο προσκύνημα μας αυτό & ας ευχηθούμε "Καλή Μεγάλη Πανήγυρη" σ' όλους, για την Εορτή της Σύναξης των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννας, που θα πανηγυρίσουμε...πρώτα και πάντα ο Θεός !!!

...για φέτος 8, 9 & 10 Σεπτεμβρίου 2023 !!! 

TAG