Ο ΑΓΙΟΣ ΚΥΡΙΛΛΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ (18/3)

Είδησις:

---------------

Στην Ενορία μας, των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας, στην Δυτική Θεσσαλονίκη, 

προς τιμήν του Αγίου Κυρίλλου, Αρχιεπισκόπου Ιεροσολύμων, θα τελέσει Αγρυπνία, την Παρασκευή 17, προς το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023, από τις 8.30 μ.μ. έως τις 12.30 π.μ. μέσα στο νέο Παρεκκλήσι του Τιμίου Προδρόμου (που εορτάζει την 23η Σεπτεμβρίου εκάστου έτους, στην Σύλληψη από τον Ζαχαρία και την Ελισάβετ) το οποίο και λειτουργούμε από την αρχή του 2023 και το οποίο μάλιστα φιλοξενεί όλες τις καθημερινές Ακολουθίες μας. 

Θα προηγηθεί νωρίτερα την Παρασκευή 17/3 στις 7.00 μ.μ. έως τις 8.30 μ.μ. όπως κάθε Παρασκευή βράδυ, στον κυρίως Ιερό Ναό μας, η γ' Στάσις των Χαιρετισμών της Θεοτόκου μαζί με το Μικρό Απόδειπνο, και αμέσως μετά θα ξεκινήσει η Αγρυπνία μας στο Παρεκκλήσι (μπαίνοντας στον νάρθηκα του Ιερού Ναού μας αριστερά) με τον Εσπερινό και σε επανάληψη την γ' Στάση των Χαιρετισμών, για όσους τους βολεύει αυτή η ώρα, ενώ θα συνεχιστεί η Αγρυπνία μας μέχρι τις 12.30 π.μ. λίγο μετά τα μεσάνυχτα, για όσους θέλουν να συμμετάσχουν και να κοινωνήσουν στο τέλος της (...εύλογα το Σάββατο δεν θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία λόγω της Αγρυπνίας, όμως για όσους το θελήσουν ο ιερέας μας θα κάνει Τρισάγια και θα διαβάσει κόλλυβα στις 10.00 το πρωΐ στο καινούργιο Παρεκκλήσι μας)

Καλή Αγρυπνία...

...& καλό υπόλοιπο της  Σαρακοστής!!!

Εἴσελθε, κέρδος ἐκ ταλάντων προσφέρων, Εἰς τήν χαράν, Κύριλλε, τοῦ σοῦ Κυρίου. Ὀγδοάτῃ δεκάτῃ θάνατος μέλας εἷλε Κύριλλον.

TAG