ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΝ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ & ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΚΥΡΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

"Αιωνία αυτού η μνήμη"
      Την 8ην του μηνός Αυγούστου 2015, ετελέστη στον Ιερό Καθεδρικό Ναού του Τιμίου Προδρόμου στην Νεάπολη, Θεία Λειτουργία, συμπροσευχομένου του Μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ Βαρνάβα και πλήθους ιερέων αλλά και μεγάλου μέρους του πληρώματος της τοπικής μητροπολιτικής του περιφερείας.
      Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ετελέστη από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, κ.κ Βαρνάβα, Μνημόσυνο επί τη συμπληρώσει επτά χρόνων από την κοίμηση του μακαριστού Γέριοντος Μητροπολίτου κυρού Διονυσίου. 
      Ο Επίσκοπος μας, στην αποστροφή του λόγου του, θύμισε σε όλους μας την τριακονταετή ποιμαντορία, το ήθος, την αξία αλλά και το δύσκολο έργο του μακαριστού Γέροντος Διονυσίου, ενώ στο τέλος απευθυνόμενος στον λαό του, μας προέτρεψε όλους να τον ακολουθήσουν πίσω από τον Ναό του Τιμίου Προδρόμου, στο κοιμητήριο των Ιεραρχών της Μητροπόλεως μας, όπου και τέλεσε Τρισάγιο στην μνήμη του.
      Κατόπιν όλοι είχαμε την ευκαιρία να ευχηθούμε στον Επίσκοπο μας "Καλό Παράδεισο" για τον εκλιπόντα Γέροντα Διονύσιο, κατά την διάρκεια του καφέ που προσφέρθηκε στην μνήμη του, στο Αρχονταρίκι του Καθεδρικού Ναού, όπου ο Σεβασμιώτατος μας αποχαιρέτησε ευχόμενος σε όλους... 
...Καλή Παναγιά!!!
TAG