ΕΙΔΗΣΙΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΜΑΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΟΤΟΚΟ.

Η τελευταία Παράκλησις του Δεκαπενταυγούστου.

Οι Παρακλήσεις της Παναγίας στον Ιερό Ναό μας, των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, στους Ανθόκηπους της Νέας Ευκαρπίας, κατά την περίοδο του Δεκαπενταυγούστου, θα τελούνται σύμφωνα με το πρόγραμμα του μηνός Αυγούστου,  καθημερινά στις 7.00 μ.μ μαζί με τον Εσπερινό,εκτός των Σαββάτων και των παραμονών των Εορτών της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού και της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
ήμερα, Πέμπτη 13η Αυγούστου 2015, θα τελεστεί η τελευταία Παράκλησις για τον Δεκαπενταύγουστο και συγκεκριμένα η Μεγάλη Παράκλησις, ενώ στο τέλος της θα ακολουθήσει ομιλία με θέμα την Παναγία, την "μάνα" όλων των ανθρώπων.
ύριο παραμονή της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, Παρασκευή 14η Αυγούστου 2015 το απόγευμα θα τελεστεί στον Ναό μας ο Εσπερινός της εορτής μετά της Ακολουθίας της Αρτοκλασίας με τις προσφορές που θα φέρουν οι εορτάζοντες, Παναγιώτης, Θεοτόκης και Μάριος, αλλά και οι εορτάζουσες, Μαρία, Δέσποινα, Σουλτάνα, Βιργινία, Παρθένα, Παναγιώτα, Συμέλα και Γεσθημανή.
εθαύριο Σάββατο 15η Αυγούστου 2015, ανήμερα της Κοιμήσεως της Θεοτόκου θα τελεστεί με κάθε μεγαλοπρέπεια στον Ναό μας η Θεία Λειτουργία αλλά και οι Αρτοκλασίες στο τέλος της.
Ευχόμαστε σε εορτάζοντες και εορτάζουσες, Χρόνια Πολλά και σας περιμένουμε στον Ναό μας, για να ενώσουμε μαζί τις προσευχές μας στην Παναγία μητέρα μας και μητέρα όλου του κόσμου!!!
Καλή Παναγιά!!!