Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ι.Μ.Ν & Στ "2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ"


Σάββατο 22η Μαρτίου,  3.00 μ.μ, 
με την ομάδα Αγ. Πάντων Ξηροκρήνης.
σκόρ:7-0 Σαρωτική νίκη.
       Με τρία αυτοκίνητα ξεκινήσαμε το Σάββατο το μεσημέρι στις 2.30, από την μικρή εκκλησιά μας που τώρα σιγά-σιγά φτιάχνουμε, με κατεύθυνση το γήπεδο όπου θα δίναμε τον δεύτερο κατά σειρά αγώνα μας στο ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα που διοργανώνει η Μητρόπολη μας, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως εδώ και πέντε χρόνια και που εμείς, η ένδοξη ποδοσφαιρική ομάδα της Ενορίας των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας δεν λείψαμε ποτέ.
       Περάσαμε από τον καθιερωμένο έλεγχο των εθελοντών της διοργάνωσης και μεταβήκαμε στο γήπεδο Β όπου και θα παίζαμε με αντίπαλο αυτήν την φορά, την ομάδα των Αγίων Πάντων της Ξηροκρήνης. Σας θυμίζουμε πως στην προηγούμενη αγωνιστική, αντίπαλος μας ήταν η ομάδα του Αγίου Νεκταρίου Δενδροποτάμου και το σκόρ ήταν ισοπαλία 1-1. 
       Κάναμε την προπόνηση που επιβάλετε πριν τον αγώνα και κατόπιν των υποδείξεων του προπονητή μας κου Σάκη Σαμαρίνα, ο π. Χρυσόστομος που πάντα ακολουθεί την ποδοσφαιρική ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο έκανε την προσευχή, δώσαμε τα χέρια με τα παιδιά της άλλης ομάδας, ο αρχηγός μας έδωσε σε όλους τους αντίπαλους παίκτες αναμνηστικά για την 2η αγωνιστική, χωρίς και πάλι καμιά ανταπόκριση και ο διαιτητής σφύριξε την έναρξη του αγώνα.
       Από τα πρώτα κιόλας λεπτά του παιχνιδιού φάνηκε η υπεροχή της ομάδας μας, το ένα γκολ διαδέχονταν το άλλο για να φτάσουμε στο ημίχρονο με σκορ 5-0 και την αντίπαλη ομάδα των Αγίων Πάντων να μην μπορεί να ελέγξει ή έστω να ανταποκριθεί στην δεξιοτεχνία της δικής μας ομάδας που ομολογουμένως φέτος είναι καλύτερη από ποτέ.
        Στο δεύτερο ημίχρονο και χωρίς το άγχος πια του αποτελέσματος, ο προπονητής μας έβαλε στον αγωνιστικό χώρο, κάνοντας συνεχώς αλλαγές, όλους τους παίκτες της ομάδας μας και έτσι λίγο πριν τις 4.00 τελείωσε ο αγώνας με τελικό σκορ 7-0 και συντριπτική νίκη της ομάδας μας έναντι αυτής των Αγίων Πάντων Ξηροκρήνης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου