Σάββατο, 15 Ιουνίου 2013

Η ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ 2013,ΤΗΣ Ε.Ν.Ε ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΠΑΤΟΡΩΝ

Περάσαμε..."ζάχαρη"!!!
     Από τις 9.30 το πρωΐ άρχισαν να μαζεύονται τα παιδιά στο προαΰλιο της μικρής εκκλησιάς μας και στις 10.00, όταν όλα ήταν έτοιμα άρχισε η Θεία Λειτουργία σύμφωνα με το πρόγραμμα της γιορτής που ετοίμασαν οι κατηχητές και οι κατηχήτριες μας μαζί με τον τον ιερέα μας, υπεύθυνο για την Ενοριακή Νεανική Εστία των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, πατέρα Χρυσόστομο Τελίδη.

    Χτύπησε η καμπάνα του ναού και ο π. Χρυσόστομος εκφώνησε το "Ευλογημένη η Βασιλεία" μπροστά στον Σολέα, ενώ στο αναλόγιο ήταν ο έτερος εφημέριος, π. Χρυσόστομος Κοτσίδης, ο οποίος αρχικά εξηγούσε στα παιδιά το κάθε τι που έκανε ο λειτουργός ιερέας προετοιμαζόμενος για την Θεία Λειτουργία, ενώ αργότερα με την βοήθεια των κατηχητών και των κατηχητριών καθοδήγησε τα κατηχητόπουλα της Ενορίας μας στο να αποδώσουν τους ύμνους της Θείας Λειτουργίας και να "ξελειτουργήσουν" τον ιερέα.....

1 σχόλιο:


  1. Συγχαρητήρια στα παιδιά, στους κατηχητές, σε όσους εργάστηκαν και βοήθησαν για να γίνουν όλα αυτά τα όμορφα και δημιουργικά πράγματα.

    Πολλά πολλά συγχαρητήρια στον π. Χρυσόστομο, που με τη βοήθεια των αγίων Θεοπατόρων και τη μεγάλη αγάπη του για τα παιδιά, δημιούργησε από το απόλυτο μηδέν ένα κατηχητικό σχολείο, γεμάτο με πάρα πολλές δραστηριότητες, έλκοντας έτσι τα παιδιά κοντά στην εκκλησία και στη χριστιανική ζωή.

    Καλό καλοκαίρι σε όλους.

    Θα σας δω από κοντά σε λίγες μέρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή