Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2011

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

Τα παιδιά, μας αφιέρωσαν μιά μικρή γιορτούλα για τα Χριστούγεννα.

        Την Κυριακή 18 του Δεκέμβρη, αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία ο ιερέας μας, μοίρασε το αντίδωρο στους πιστούς και αμέσως μετά, στον σολέα του ναού, που τον είχαν προετοιμάσει κατάλληλα τα παιδιά με τις υποδείξεις των κατηχητών τους,πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών της Ενοριακής Νεανικής Εστίας των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης.
     Το πρόγραμμα της γιορτής το άνοιξαν τα αγόρια μας, με τραγούδια και κάλαντα και αμέσως μετά τα κορίτσια, μικρά και μεγάλα, έψαλλαν, τραγούδησαν,παίξανε μικρά θεατρικά,μας συγκίνησαν και μας έδωσαν λόγο για να ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά, αφού υπάρχουν τα παιδιά μας και μας χαμογελούν.
     Οι γονείς ενθουσιάστηκαν με την Χριστουγεννιάτικη αυτή γιορτή που ετοίμασαν τα παιδιά τους, ο δε ιερέας μας, ο π. Χρυσόστομος, δεν σταματούσε να τραβά φωτογραφίες και να χειροκροτεί τα παιδιά γιά αυτήν την πολύ όμορφη προσπάθεια τους.
Στό τέλος μοίρασε και από ένα αναμνηστικό δωράκι σε παιδιά και γονείς, ευχήθηκε "Καλά Χριστούγεννα" και τα αποχαιρέτησε μέχρι να ξαναεπιστρέψουν στα κατηχητικά  μετά τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές τους.


ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ !!!


Τα αγόρια μας, όπως πάντα λιτά και περιεκτικά!!!


Αυτά τα παιδιά πάντα μας ξαφνιάζουν με τον αυθορμητισμό τους.Τα κορίτσια του κατηχητικού μας ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους.

Χορωδία αληθινών αγγέλων.
Έκλεισε η γιορτή μας με φινάλε την φωτισμένη σκηνή που έφτιαξαν τα παιδιά και μας συγκίνησαν όλους.

 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!


Η μικρή χορωδία του ναού μας υπό την καθοδήγηση της κας Κυριακής Ραφαηλίδου,της κατηχήτριας μας.

Οι γονείς κοιτούσαν και καμάρωναν τα παιδιά τους.


Τα αγόρια, αφού τελείωσε το πρόγραμμα τους επιδόθηκαν στο παιχνίδι στον μικρό παιδικό σταθμό του ναού μας.Έκλεισε η γιορτή μας με φινάλε την φωτισμένη σκηνή που έφτιαξαν τα παιδιά και μας συγκίνησαν όλους.


 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου