Η ονομαστική εορτή του εφημερίου του ναού.


         ''ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ''
         Με ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια η ενορία μας τίμησε την μνήμη του εορτάζοντος αγίου Ιωάννη αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως του Χρυσοστόμου, σήμερα Κυριακή 13 Νοεμβρίου.           
         Λόγω της ονομαστικής εορτής του εφημερίου του ναού των αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, πατρός Χρυσοστόμου Τελίδη, ιερατικό συλλείτουργο έγινε, όπου πρωτοστάτησε ο Αρχιμανδρίτης  π.Παύλος Ιωσηφίδης από την συνοδεία των Θωμάδων του Αγίου Όρους, που κήρυξε και  τον Θείο Λόγο, με την ιδιαίτερη και έντονη χροιά και δεινότητα που διακατέχουν τα κηρύγματα του.  Η αναφορά  του στην ζωή, στο έργο και στις κακουχίες που πέρασε ο άγιος, συγκίνησε τον κόσμο που γέμισε και πάλι τον ναό μας.
         Κατόπιν ο π. Χρυσόστομος μετέδωσε το Σώμα και το Αίμα του Κυρίου μας, ενώ λίγο αργότερα δέχθηκε τις ευχές των ενοριτών του για την ονομαστική του εορτή, μοιράζοντας το Αντίδωρο και ανταπέδωσε με κεράσματα και καφέ στο αρχονταρίκι του ναού και μετά με λιτό γεύμα στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η της συνοικίας των Ανθοκήπων, λίγο έξω από τον ναό, στο μεγάλο μας προαύλιο.

         Και του χρόνου λοιπόν, να μας έχει όλους ο Θεός καλά!!!