Εκκλησιασμός του 3ου δημοτικού σχολείου Ανθοκήπων Ευκαρπίας

Εν' όψη της εορτής των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ και όλων των επουρανίων, ασωμάτων Δυνάμεων, στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης πραγματοποιήθηκε εκκλησιασμός απο το 3ο Δημοτικό σχολείο των Ανθοκήπων.
Κατόπιν συνεννοήσεως με την διευθύντρια του σχολείου μας, κα Μπαζιάκου Μαρία, τα παιδιά άρχισαν να έρχονται στην εκκλησία γύρω στις 8.45π.μ την ώρα ακριβώς που ο ιερέας εκφωνούσε το "Ευλογημένη η Βασιλεία" και ξεκινούσε η Θεία Λειτουργία.
Τα 252 παιδιά που αριθμούν το σύνολο των μαθητών του 3ου δημοτικού σχολείου των Ανθοκήπων γέμισαν ασφυκτικά τον Ιερό Ναό, που προσεκτικά είχαν προετοιμάσει και θερμάνει για τα παιδιά οι επίτροποι του ναού, ενώ τον Θείο λόγο κήρυξε σήμερα ο π. Παύλος Ιωσηφίδης, γνωστός αγιορείτης πατέρας της αγιαννανίτικης Αδελφότητος των Θωμάδων του Αγίου Όρους.
Με περισή ευλάβεια και τάξη, κατόπιν και των υποδείξεων των δασκάλων τους, σχεδόν όλα τα παιδιά προσήλθαν στην Θεία Κοινωνία μεταλαμβάνοντας το Σώμα και Αίμα του Χριστού μας.
Ο ιερέας π. Χρυσόστομος Τελίδης μοίρασε το αντίδωρο, και αποχαιρετώντας τα παιδιά, τους θύμισε την παράσταση Θεάτρου Σκιών, του γνωστού σε όλους μας Καραγκιόζη, που ετοίμασαν σε συνεργασία ο Ιερός Ναός των Αγίων Θεοπατόρων με τον Πολιτιστικό Σύλλογο των Ανθοκήπων, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, το απόγευμα στις 6.30 μ.μ στην μεγάλη αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου μας στον 1ο όροφο.
Τα παιδιά και αυτά με την σειρά τους αποχαιρέτησαν τον ιερέα παίρνοντας την ευχή του.
Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, στους εορτάζοντες Μιχάλη, Γαβριήλ, Άγγελο, Αγγελικούλα, Σεραφείμ και Στράτο!!!