ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ & ΤΟΥ 4ου ΝΗΠΑΙΓΩΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΣ...

...Αρχικά την Πέμπτη το πρωΐ της 21ης Δεκεμβρίου 2023, εκκλησιάστηκε   σύσσωμο το 4ο Νηπιαγωγείο των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας  & μαζί του οι περισσότερες τάξεις του 3ου Δημοτικού Σχολείου μας.

Την ώρα που ο ιερέας ετοίμαζε την Θεία Κοινωνία, τα παιδιά του 3ου Δημοτικού Σχολείου μας, μαζί με την δασκάλα τους, την κα Σοφία Νικολαϊδου, ετοίμασαν ένα μικρό σκέτς για τα Χριστούγεννα και το έπαιξαν μπροστά μας για να εισπράξουν το ζεστό χειροκρότημα όλων μας!!!








Τελέσαμε στο τέλος και Αρτοκλασία για τους μαθητές και τους δασκάλους τους, με τις χριστουγεννιάτικες ευχές να περισσεύουν από τον ιερέα λειτουργό μας, τον π. Χρυσόστομο Τελίδη, σε μαθητές, δασκάλους και τις διευθύντριες τους, την κα Αθανασία Κυρέζη και την κα Γιάννα Καπλάνη, κατά την αναχώρηση τους για την επιστροφή στα Σχολεία τους!!!































Την επομένη το πρωΐ, Παρασκευή της 22ας Δεκεμβρίου 2023, ήρθαν στον ναό μας και οι υπόλοιποι μαθητές με τους δασκάλους του 3ου Δημοτικού Σχολείου της περιοχής μας. Δείτε...





















Και πάλι τα παιδιά μας έπαιξαν ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο σκετσάκι, που χειροκροτήσαμε όλοι...





...ενώ λίγο πριν το "Δι 'ευχών τέλεσε ο ιερέας λειτουργός μας και Αρτοκλασία για τις Αναστασίες που γιόρταζαν, αλλά και για τα παιδιά και τους δασκάλους του 3ου Δημοτικού Σχολείου μας.




Χρόνια Πολλά!!!

Τα παιδιά που ήρθαν μέσα στο ιερό να βοηθήσουν τον ιερέα μας πήραν και από ένα μικρό εικονάκι, όλοι όμως πήραν το αντίδωρο τους και μια καραμελίτσα, ενώ οι δάσκαλοι πήραν ευλογία από τον ιερέα μας και ένα ημερολόγιο τσέπης!!!

Καλές χριστουγεννιάτικες διακοπές,

 και πολύ καλά...& πραγματικά, Χριστούγεννα!!!

Καλή χρονιά σ' όλους, παιδιά, κατηχητόπουλα, μαθητές και δασκάλους!!!

TAG