ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ 22/5/2023, Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 6.30 μ.μ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!


Η Ενορία μας πάντα κοντά στα παιδιά της !!!

Ήδη την προηγούμενη εβδομάδα, κατά την ώρα της Αγρυπνίας μας, την Παρασκευή 19 προς το Σάββατο 20 Μαΐου 2023, στο τέλος της Θεία Λειτουργίας, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, διαβάστηκε η ειδική ευχή από τον ιερέα λειτουργό, για τους μαθητές που θα δώσουν σε λίγο καιρό τις εξετάσεις τους και προετοιμάζονται για τον αγώνα τους αυτό...που δεν ήταν και λίγοι!!! ενώ πήραν για ευλογία, ένα σταυρουδάκι και μια εικόνα της Παναγίας, για ενίσχυση πνευματική στην προσπάθεια τους.

Σήμερα, 22 Μαΐου 2023, στον Ιερό Ναό μας, των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας, θα τελέσουμε την Ιερά Παράκληση του Ζωοδότη Χριστού μας και στο τέλος θα διαβαστεί από τους ιερείς μας στους μαθητές που θα συμμετάσχουν στην απογευματινή προσευχή μας αυτή, και πάλι η ιδιαίτερη ευχή για όσους διαγωνίζονται στις εξετάσεις, ειδικά για τους μαθητές της γ' Λυκείου που θα δώσουν σε λίγο τις πανελλαδικές εξετάσεις τους, ενώ το ίδιο αναμνηστικό δώρο, μια ευλογία από την Ενορία μας, θα πάρουν φεύγοντας οι συμμετέχοντες για να συνεχίσουν το διάβασμα τους για τις επερχόμενες εξετάσεις. Στο τέλος της Ακολουθίας θα γίνει και διάλογος των ιερέων μας με τους μαθητές, με απορίες και ερωτήσεις, αλλά και για ότι τους απασχολεί. 

Σας περιμένουμε σήμερα...

Αποκορύφωμα του τριημέρου αυτού, αφιερωμένου στους μαθητές της Ενορίας μας, θα είναι το Σάββατο 27 Μαΐου 2023, από τις 10.00 το πρωΐ, η γιορτή λήξης της "Ιθάκης" μας και των κατηχητικών σαββατιάτικων συναντήσεων μας καθ' όλην την διάρκεια της χρονιά που μας πέρασε, όπου αρχικά θα τελεσθεί και πάλι η καθιερωμένη Θεία Λειτουργία για τα κατηχητόπουλα μας, έξω από το Άγιο Βήμα, στο σολέα της κατακόμβης του ναού μας, για να δούνε όλα τα παιδιά πως τελείται από τον ιερέα η Θεία Λειτουργία και να συμμετάσχουν ενεργά σ' αυτήν, και στο τέλος της θα διαβαστεί η ευχή για τους μαθητές που δίνουν εξετάσεις, αλλά θα υπάρχει και μια προβολή βίντεο με τις σκανδαλιές μας στο κατηχητικό έτος 2022-2023 και μετά παιχνίδι στο προαύλιο της εκκλησία μας έξω και φυσικά το παραδοσιακό μπουγέλωμα, ενώ και ένα κέρασμα θα υπάρχει αλλά και ένα αναμνηστικό που θα συνοδεύσει τα παιδιά των κατηχητικών μας κατά τις καλοκαιρινές διακοπές τους, αλλά και μια ευλογία ειδικά για όσους από αυτούς θα δώσουν είτε προαγωγικές είτε πανελλαδικές εξετάσεις.

Καλό διάβασμα... 

...αλλά & φώτιση για τα παιδιά μας !!!

TAG