ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΗΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΣ "Η ΣΥΛΛΗΨΙΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ" (9/12/2022)...

...είχαμε την χαρά, στο μικρό χειμωνιάτικο Πανήγυρι μας, και στην Θεία Λειτουργία το πρωΐ της Παρασκευής 9ης Δεκεμβρίου 2022, για την εορτή της Συλλήψεως της Αγίας Άννας μας, να συμπροσευχηθούμε μαζί με τον ο κο Γκιουλέκα Κωνσταντίνο, Βουλευτή Α΄Θεσσαλονίκης...

...και στο τέλος της Θείας Λειτουργίας μας, τα ζευγάρια μας που δυσκολεύονται να τεκνοποιήσουν, ανέβηκαν στο προσκυνητάρι της Τριετούς Παναγίας μας και ο ιερέας λειτουργός διάβασε την ευχή της Αγίας Άννας, "...την λύουα τα δεσμά της ατεκνίας και της στειρότητος"...& η συγκίνηση περίσσεψε!!! 

...το βράδυ σήμερα, ανήμερα της εορτής...πρώτα και πάντα ο Θεόα!!! τελειώνει η Μικρά Πανήγυρις της Ενορίας μας "Η Σύλληψις της Αγίας Άννας", με τον Μεθέορτο Εσπερινό, το Κτιτορικό Μνημόσυνο και την Ιερά Παράκληση των Αγίων Θεοπατόρων, ενώ αμέσως μετά θα διαβαστεί και πάλι από τον ιερέα μας, η ιδιαιτέρα ευχή της Αγίας Άννας για τα άτεκνα ζευγάρια. 
Σας περιμένουμε !!!
(...ο Ιερός Ναός μας πανηγυρίζει και παραμένει ανοιχτός καθ΄όλην την διάρκεια της ημέρας, ενώ την νύχτα κλείνει λίγο μετά το πέρας των Ακολουθιών)

TAG