Ο ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ & ΟΙ Δ' ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΜΑΟ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΘΟΚΗΠΩΝ Ν. ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ...

...την Παρασκευή το πρωΐ της 1ης Απριλίου 2022...
Καλή πρωταπριλιά σ' όλους τους μαθητές & στους δασκάλους τους...
...και Καλή Ανάσταση!!!
Με πολύ χαρά και συγκίνηση υποδεχθήκαμε σήμερα Παρασκευή & Πρωταπριλιά του 2022, από νωρίς το πρωΐ, δυο τάξεις του 3ου Δημοτικού Σχολείου της γειτονιάς των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας, με τους δασκάλους τους, την κα Σοφία Νικολαΐδου και τον κο Δαμιανό Μανούση, ύστερα από συνεννόηση τους με τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού μας, τον π. Χρυσόστομο Τελίδη, ο οποίος και απήγγειλε εμμελώς την Δ' Στάση των Χαιρετισμών της Θεοτόκου, με βοηθούς του δέκα από τα καλύτερα αγόρια του σκολειού μας, που ντύθηκαν παπαδάκια και τον συνόδευαν καθ' όλην την διάρκεια της Ακολουθίας.
Μετά ο π. Χρυσόστομος μίλησε σ' όλους τους μαθητές, ενώ ο συνεφημέριος του, ο έτερος π. Χρυσόστομος Κοτσίδης, έψαλλε τον Κανόνα της Παναγίας μας με την βοήθεια της δασκάλας τους και των κοριτσιών, Λίγο μετά το "Δι' ευχών..." ο ιερέας λειτουργός μοίρασε σ΄όλους για αναμνηστικό της παρουσίας τους  από μια εικόνα του Αγίου Παϊσίου και από μια καραμέλα, ευχόμενος καλή συνέχεια στα μαθήματα τους, γρήγορα να ανταμώσουν και πάλι πριν τις πασχαλινές διακοπές τους σε μια Θεία Λειτουργία που θα τελέσει ειδικά για τα Σχολεία της συνοικίας των Ανθοκήπων και Καλή Ανάσταση!!!
Ακολουθούν παρακάτω οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από τα παιδιά των Kατηχητικών Σχολείων της "Ιθάκης" μας, τα οποία με σεβασμό αποθανάτισαν τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε και σας τις προβάλουμε σήμερα  στην ιστοσελίδα της Ενορίας μας, www.intheopatoron.blogspot.gr, αλλά και σ' αυτήν την Ενοριακής Νεανικής Εστίας μας, www.enetheopatoron.blogspot.gr, για να σας κάνουμε μετόχους της λατρευτικής και λειτουργικής ζωής της Ενορίας μας και...γιατί όχι, αύριο-μεθαύριο να σας κάνουμε συμμέτοχους στους αγώνες και στις προσδοκίες μας.
Προσέξτε μην σας κάνει κανείς φάρσα σήμερα πρωταπριλιά, &...
...Καλή πρόοδο παιδιά!!!
Σας περιμένουμε και στα Κατηχητικά μας κάθε Σάββατο πρωΐ για τα κορίτσια και κάθε Κυριακή μετά την Θεία Λειτουργία για τα αγόρια. Ελάτε... 
Τα καλύτερα παιδιά του κόσμου!!!
TAG