ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Γ' ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ (17/3/2023) ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ...

Διπλοί Χαιρετισμοί & μια Αγρυπνία 
στην εκκλησιά της γειτονιάς μας, 
διπλή χαρά στην Ενορία μας!!!
Αυτήν την Παρασκευή, το βράδυ της 17ης Μαρτίου του 2023, η Ενορία μας, των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας, στην Δυτική Θεσσαλονίκη, τέλεσε δυο φορές την Ακολουθία των γ' Χαιρετισμών.
Μια όπως πάντα στον κυρίως Ιερό Ναό μας, μαζί με το Μικρό Απόδειπνο, από τις 7.00 μ.μ. μέχρι τις 8.30 μ.μ. & αμέσως μετά ξεκίνησε η Αγρυπνία μας, μέσα στο Παρεκκλήσι του Τιμίου Προδρόμου, από τις 8.30 μ.μ. έως τις 12.30 π.μ. 
η οποία και ξεκίνησε με τον Εσπερινό της εορτής του Αγίου Κυρίλλου, Αρχιεπισκόπου Ιεροσολύμων, που προς τιμήν του έγινε και η Αγρυπνία μας και στο τέλος του εορταστικού Εσπερινού, γύρω στις 9.30 μ.μ. έγινε ξανά η γ' στάσις των Χαιρετισμών της Παναγίας μας, στον πρόναο της εκκλησιάς μας και μπροστά στην στολισμένη εικόνα της Παναγία της Χρυσαφίτισσας, για να συνεχίσει κατόπιν η Αγρυπνία μας με τον Όρθρο και εν τέλει την Θεία Λειτουργία.
Δείτε σε αυτήν την ανάρτηση μας στην ιστοσελίδα της Ενορίας μας, φωτογραφίες από την 1η Ακολουθία των Γ' Χαιρετισμών της Θεοτόκου, ενώ θα ακολουθήσει και δεύτερη ανάρτηση, με την Αγρυπνία μας αυτήν την φορά και την 2η Ακολουθία των Χαιρετισμών στην Παναγία μας...

«Χαίρε κυοφορούσα οδηγόν πλανωμένοις, 

Χαίρε απογενώσα λυτρωτήν αιχμαλώτοις»

Χαίρε Νύμφη Ανύμφευτε !!!


















...και μετά ακολούθησε η Αγρυπνία μας

 μαζί και πάλι με τους γ' Χαιρετισμούς της Παναγίας μας...

Δείτε φωτογραφίες από την Αγρυπνία μας, στην επόμενη σαββατιάτικη ανάρτηση της ιστοσελίδας μας...


TAG