ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Β' ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ (...την Παρασκευή 10η Μαρτίου 2023)..

Χαῖρε, ἡ γῆ τῆς ἐπαγγελίας· χαῖρε, ἐξ ἧς ῥέει μέλι καὶ γάλα.
Χαῖρε, Νύμφη ἀνύμφευτε!!!
    Δείτε παρακάτω στην σημερινή ανάρτηση μας, όλες τις φωτογραφίες που τράβηξαν τα παιδιά της "Ιθάκης" μας, της Ενοριακής Νεανικής Εστίας των Κατηχητικών Σχολείων μας, κατά την ώρα των Β' Χαιρετισμών της Θεοτόκου, τις οποίες και σας παρουσιάζουμε στην ιστοσελίδα μας, θέλοντας να σας κάνουμε όλους μετόχους στην έντονη λατρευτική και λειτουργική ζωή της Ενορίας μας...και γιατί όχι, αύριο-μεθαύριο και συμμέτοχους στις προσπάθειες μας μέχρι να αποπερατωθεί πλήρως η όμορφη εκκλησιά μας, που φιλοξενεί από τον Οκτώβριο του 2019, οπότε και έγιναν τα επίσημα Θυρανοίξια της από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβα, με πολύ αγάπη και σεβασμό, τους γονείς της Θεοτόκου...της Παναγίας μας, την οποία και τιμήσαμε μέσα στον καινούργιο αυτό Ιερό Ναό μας με όλη μας την αγάπη μας, αλλά και "Χαιρετήσαμε" την Παρασκευή που μας πέρασε, της 10ης Μαρτίου 2023, τον Ιωακείμ και την Άννα, τους Αγίους και Δικαίους Θεοπάτορες, τον "παππού" και την "γιαγιά" του Χριστού μας και Εγγονού τους.
    Η επόμενη Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου, και συγκεκριμένα της Γ' Στάσης των Χαιρετισμών προς την Θεοτόκο, θα γίνει κανονικά μαζί με το Μικρό Απόδειπνο, την ερχόμενη Παρασκευή της 17ης Μαρτίου 2023, από τις 7.00 μ.μ. έως τις 8.30 μ.μ. όπως πάντα μέσα στον κεντρικό Ιερό Ναό μας, ενώ αμέσως μετά, και μέσα στο ολοκαίνουργιο Παρεκκλήσι μας, του Τιμίου Προδρόμου, το οποίο και πανηγυρίζουμε την 23η Σεπτεμβρίου εκάστου έτους στην εορτή για την Σύλληψη εκ των γονέων του, του πατέρα του, Προφήτη Ζαχαρία και την μητέρας του, της Αγίας Ελισάβετ, θα ξεκινήσει η Αγρυπνία μας, με τον Εσπερινό αυτήν την φορά και την Ακολουθία των γ' Χαιρετισμών σε επανάληψη, για όσους εκ των ενοριτών και προσκυνητών μας βολεύονται και θέλουν να συμμετάσχουν αργότερα στους Χαιρετισμούς μας προς την Παναγία, και αν θέλουν κατόπιν να καθίσουν και στην Αγρυπνία μας που θα τελεσθεί προς τιμήν του Αγίου Κυρίλλου Αρχιεπισκόπου Ιεροσολύμων, μέχρι τις 12.30, λίγο μετά τα μεσάνυχτα. 
Σας περιμένουμε...
"Η β' στάσις των Χαιρετισμών"
Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023
Στην επόμενη Στάση του Ακαθίστου Ύμνου, των γ΄ Χαιρετισμών, την Παρασκευή 17/3/2023, στις 7.00 μ.μ. θα τελέσουμε δυο Ακολουθίες Χαιρετισμών, και στην δεύτερη μάλιστα θα γίνει και Αγρυπνία...
Σας περιμένουμε όλους !!!
TAG