ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΤΟ 2022 (Ε.Ν.Ε. "ΙΘΑΚΗ" Ι.Ν. ΑΓ. ΘΕΟΠΑΤΟΡΩΝ ΙΩΑΚΕΙΜ & ΑΝΝΗΣ ΑΝΘΟΚΗΠΩΝ Ν. ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ)


...από τους μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ανθοκήπων Νέας Ευκαρπίας.

(κάντε κλικ για να το δείτε...) 

Το μικρό αυτό βιντεάκι τραβήχθηκε από τους κατηχητές της "Ιθάκης" μας, της Ενοριακής Νεανικής Εστίας των παιδιών των Κατηχητικών Σχολείων μας, και δεν είναι τίποτε άλλο πέρα από τον φετινό αναστάσιμο αποχαιρετισμό μας πριν τις πασχαλινές διακοπές μας, αφιερωμένο σε όλους τους φίλους του καναλιού μας στο Youtube, αλλά και τους αναγνώστες σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει η Ενορία μας.

Σ' αυτό το βίντεο βλέπετε μαζεμένους τους μαθητές του σκολειού μας στα μαρμάρινα σκαλιά της καινούργιας εκκλησιάς μας, μετά τον πασχαλινό εκκλησιασμό του 3ου Δημοτικού Σχολείου μας, των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας στον ολοκαίνουργιο Ιερό Ναό μας, των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, ο οποίος πραγματοποιήθηκε κατόπιν συνεννόησης της Διευθύντριας του, κας Αθανασίας Κυρέζη και των αγαπημένων Δασκάλων του με τον προϊστάμενο της Ενορίας μας.

Μετά το "Δι' ευχών..." από τον ιερέα Λειτουργό μας στην Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία, που τελέσθηκε ειδικά για τους μαθητές μας, την Πέμπτη 14 Απριλίου 2022 το πρωΐ (προηγήθηκε ακόμα μια Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία χθες, την Τετάρτη 13/4 το πρωΐ, για τους λιλιπούτειους μαθητές του 4ου Νηπιαγωγείου της γειτονιάς μας,
ενώ θα ακολουθήσει ένας ακόμη εκκλησιασμός αύριο, την Παρασκευή το πρωΐ 15/4, με τους υπολοίπους μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου μας...ο κορωνοϊός δυστυχώς βλέπετε, ακόμα είναι ανάμεσα μας και μας επιβάλει τα μέτρα που πρέπει να τηρούνται για την ασφάλεια όλων μας) προβλήθηκε στον σολέα της όμορφης εκκλησιάς μας και ένα 15λεπτο βίντεο, φτιαγμένο από την δασκάλα του Σχολείου μας, κα Σοφία Νικολαΐδου, που με λίγα και κατανοητά λόγια, εξηγούσε όλα τα γεγονότα της Μεγάλης Εβδομάδος των Παθών του Χριστού μας, της Σταύρωσης και της Ανάστασης Του, που θα ακολουθούσε.
Ο π. Χρυσόστομος Τελίδης ζήτησε από την κα Διευθύντρια του Σχολείου, μετά το μοίρασμα του αντιδώρου και του καθιερωμένου πια γλυκίσματος που συνοδεύει πάντα τους εκκλησιασμούς των μαθητών μας..."για να γλυκάνουμε τους μαθητές μας και να ξανάρθουν", όπως πάντα μας λέει, να βγάλουμε όλοι μαζί, ιερείς, μαθητές και δάσκαλοι μια αναμνηστική φωτογραφία...και ιδού το αποτέλεσμα.
"Καλή Ανάσταση" σ' όλους!!!
TAG