ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ "ΙΘΑΚΗΣ" ΜΑΣ ΣΤΙΣ "ΠΑΙΧΝΙΔΟΠΑΓΙΔΕΣ" ΣΤΟ 4Ε.

Απλά περάσαμε... τέλεια!!
      Το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018, 
είχαμε συνεννοηθεί με τους υπευθύνους του τηλεοπτικού εκκλησιαστικού σταθμού 4Ε, να επισκεφθούν τα κορίτσια τής "Ιθάκης" μας το κανάλι, και πιο συγκεκριμένα να παίξουν στις "Παιχνιδοπαγίδες" του, ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλη ακροαματικότητα από τους μικρούς, αλλά και μεγαλύτερους όπως αποδεικνύεται καθημερινά θεατές, και να βιντεοσκοπηθούν τα επεισόδια με τα κορίτσια μας, ώστε να προβληθούν από τον σταθμό, πιθανότατα μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων. 
      Μας υποδέχθηκαν οι αδελφές
του καναλιού με πολύ αγάπη και ζεστασιά. Γελάσαμε, φάγαμε τα κεράσματα τους, πειραχτήκαμε, παίξαμε, μας μοίρασαν και τα δωράκια μας και στο τέλος επιδοθήκαμε με μεγάλη αυτοπεποίθηση και σοβαρότητα στις επιταγές του παιχνιδιού, σύμφωνα με τις υποδείξεις της τηλεπαρουσιάστριας του και των μελών του τηλεοπτικού συνεργείου.
            Η κα Σοφία Νικολαΐδου, η κατηχήτρια του μέσου και ανωτέρου κατηχητικού μας, είχε επωμισθεί την ευθύνη για την εξόρμηση μας αυτή, με βοηθούς της την κα Θωμαή Κουρλίτη και την κα Δέσποινα Καλογιάννη, και όλοι μαζί στο τέλος, δώσαμε αντίδωρο στην αγάπη των συντελεστών του καναλιού και εμείς μια ευλογία στις αδελφές, το οποίο είχε ετοιμάσει ο ιερέας μας, ο π. Χρυσόστομος Τελίδης, πριν αναχωρήσουμε από τον Ναό, το ημερολόγιο της Ενορίας μας για το 2019 και ένα μικρό βιβλιαράκι με την Ιερά Παράκληση των Αγίων Θεοπατόρων και το ιστορικό της ανέγερσης του Ναού μας, αλλά και μυρωμένο λαδάκι από τα Ιερά Λείψανα των Αγίων προστατών μας.
      Τέλος αποχωρίσαμε από το κανάλι με τις καλύτερες εντυπώσεις για να επιστρέψουμε γρήγορα στην εκκλησιά μας και εκεί να διηγηθούμε στον ιερέα μας και στους γονείς μας τα κατορθώματα και τις επιδόσεις μας κατά την ώρα του παιχνιδιού, αλλά και να τους ευχαριστήσουμε και για αυτήν την εμπειρία που μας πρόσφεραν.
      Όσο για την ημέρα και την ώρα προβολής των επεισοδίων των "Παιχνιδοπαγίδων" όπου συμμετείχαμε, μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα των παιδιών της "Ιθάκης" μας 
(www.enetheopatoron.blogspot.gr), ή του Ναού μας (www.intheopatoron.blogspot.gr), ή στα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει η Ενορία μας (facebook, twitter, YouTube) και θα ενημερωθείτε για όλες τις λεπτομέρειες.      
       Σειρά έχουν τώρα τα αγόρια της "Ιθάκης" των κατηχητικών μας για το όμορφο αυτό παιχνίδι του εκκλησιαστικού τηλεοπτικού σταθμού 4Ε, για τα οποία θα μας καλέσουν από το κανάλι πότε θα γίνει η νέα βιντεοσκόπηση. Μέχρι τότε μείνετε συντονισμένοι και...
Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα!!!
*παρακάτω με ένα κλικ στο "Διαβάστε περισσότερα...", θα δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την συμμετοχή μας στο παιχνίδι, αλλά και παραλειπόμενα πίσω από τις κάμερες...)

 4Ε
"Παιχνιδοπαγίδες"
(17 Νοεμβρίου 2019)
Τέλειες!!!
TAG