ΑΥΡΙΟ, ΚΥΡΙΑΚΗ 9/6/2024...ΤΟΥ ΤΥΦΛΟΥ...& Ευρωεκλογές παρακαλώ !!! ΤΙΜΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ &...

...όλο το εκκλησίασμα θα φύγει από τον ναό την Κυριακή αυτή, για να ψηφίσει μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας, με ένα γλαστράκι στο χέρι, προσφορά από το ΤΙΤΑΝ για την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος (5/6)

Ήρθαν την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024, στον Ιερό Ναό μας το μεσημέρι, η κα Ζωή Κολοβού με τους συνάδελφους της από το ΤΙΤΑΝ και παρέδωσαν κατόπιν συνεννοήσεως με τον ιερέα μας, τον π. Χρυσόστομο Τελίδη, τα γλαστράκια...με τα Άνθη για τους Ανθόκηπους, που προορίζονται να μοιραστούν σ' όλο το εκκλησίασμα της Κυριακής 9/6, σε συνεργασία και φέτος με τον τοπικό μας Σύλλογο, των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας και την Ενορία μας, των Αγίων Θεοπατόρων, πάντα ευαισθητοποιημένοι για την προστασία της φύσης και του περιβάλλοντος.

Μια ακόμη συμβολική δραστηριότητα λοιπόν για την προστασία του περιβάλλοντος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, που έχει οριστεί για τις 5 Ιουνίου κάθε έτους, μια πρωτοβουλία από το ΤΙΤΑΝ & την Χ.Α.Ν.Θ. όπου σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και οργανισμούς, συλλόγους, εκκλησίες, σχολεία, νοσοκομεία, μαζί και με πολλές ακόμα δράσεις μέσα στην εβδομάδα που πέρασε, μοιράζουν φυτά και λουλούδια και ζητούν από εμάς να τα μεταφυτέψουμε σε γλάστρες σε μπαλκόνια και στους κήπους μας, 
να αποθανατίσουμε βιντεοσκοπώντας ή φωτογραφίζοντας το γεγονός και να το ανεβάσουμε μετά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτουν, ή αυτά της Ενορίας μας, αν θέλετε, στο facebook, twitter, Youtube, viber & instagram και με αυτόν τον συμβολικό τρόπο να διατρανώσουμε όλοι την αγάπη μας για την φύση, και να αγωνιστούμε, έστω και με αυτόν τον τρόπο...τον συμβολικό!!! για την φροντίδα και την προστασία της.
Ελάτε αύριο Κυριακή, γιορτή και σχόλη...αλλά και ευρωεκλογές!!! στην εκκλησιά μας και μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας φύγετε ...
"Έχοντας την φύση στο χέρι σας"...
Χριστός Ανέστη &... 
...Καλή Κυριακή σ' όλους !!!
Λοιπόν την φύση και τα μάτια μας...
...είναι και του τυφλού αύριο!!!

TAG