ΕΙΔΗΣΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: ...& ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 2/6/2024 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, Η ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΖΩΟΔΟΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΓΙΑ ΘΕΙΑ ΦΩΤΙΣΗ...ΕΛΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ !!!

 Δεν σταματάμε να προσευχόμαστε 

για τους μαθητές μας!!!

Έτσι, κατόπιν παρακλήσεων πολλών εκ των παιδιών μας που δίνουν εξετάσεις & δεν πρόλαβαν να έρθουν στην εκκλησιά μας κατά το τριήμερο που τους αφιερώσαμε τις προηγούμενες ημέρες, θα διαβαστεί εκ νέου η Ευχή του Ζωοδότη Χριστού...

...& αύριο Κυριακή 2 Ιουνίου 2024, Κυριακή της Σαμαρείτιδος
για τους μαθητές που διαγωνίζονται στις πανελλήνιες, προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις τους, ενώ θα μπορέσουν και να μεταλάβουν το Σώμα και το Αίμα του Κυρίου, να πιούν από τον Αγιασμό της πρωτομηνιάς που κάναμε χθες, αλλά ο ιερέας μας θα τους δώσει μαζί με την ευχή του και ένα μικρό ενθύμιο, μια ευλογία... 

(...έναν μικρό σταυρουδάκι, μια εικονίτσα της Αγίας Άννας μας με την Παναγία κόρη της & λαδάκι από τα Άγια Λείψανα των Αγίων Θεοπατόρων, του Ιωακείμ και της Άννας, που θησαυρίζονται στον ναό μας !!!)  

...για να τα έχουν όλα αυτά δίπλα τους κατά την ώρα των εξετάσεων, μαζί βέβαια με την δεδομένη αγάπη μας, αλλά και την έγνοια μας και την προσευχή μας !!!

Καλή Φώτιση παιδιά...

...Καλή επιτυχία σ' όλους !!!

TAG