ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/6/2024 (8.30 μ.μ.-12.30 π.μ.) Η ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ & ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟΔΩΡΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ

Πιθανόν είναι να μην χωρέσουμε μέσα στο Παρεκκλήσι του Τιμίου Προδρόμου 

και έτσι η Αγρυπνία ίσως να γίνει μέσα στον κυρίως ναό,

 λόγω και της ζέστης των τελευταίων ημερών !!!

Όπως και να έχει, στον ναό ή στο Παρεκκλήσι, η συμμετοχή σ' αυτές οι βραδινές προσευχές στην Ενορία μας, έγιναν πια μια ευλογημένη και όμορφη, μηνιαία συνήθεια και οι ενορίτες μας, αλλά κυρίως οι προσκυνητές από όλην την Θεσσαλονίκη, δείχνουν να αναπαύονται και να χαίρονται από τις Αγρυπνίες μας αυτές για τον λόγο αυτόν τελούνται ανελλιπώς με την βοήθεια του Θεού και την συμμετοχή σας, από το 2010 μέχρι σήμερα. 

Ειδήσεις & σχόλια...

Η επόμενη Αγρυπνία μας...πρώτα και πάντα ο Θεός !!! θα γίνει...και μάλιστα πανηγυρικά !!! την Τρίτη στις 23/7 προς την Τετάρτη 24/7 το βράδυ από τις 8.30 μ.μ. έως τις 12.30 π.μ. για την εορτή της Αγίας Χριστίνης, μέσα στον κυρίως μεγάλο Ιερό Ναό μας, προς τα τέλη του Ιουλίου του 2024, του μήνα της Αγίας Άννας μας, που και προς τιμήν της θα τελεσθεί Αγρυπνία, αφού εδώ στην Ενορία των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας εορτάζουμε την Αγία Κοίμηση της στις 25/7, τελώντας και την Μικράν καλοκαιρινήν Πανήγυρην της, συγκεκριμένα φέτος στις 23, 24 & 25 Ιουλίου 2024.
(...ήδη κυκλοφορεί το πρόγραμμα της Μικράς Πανήγυρης μας για την εορτή της Κοιμήσεως της Αγίας Άννας μας και μπορείτε να το προμηθευτείτε ή να το δείτε και να το κατεβάσετε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει η Ενορία μας) 

Λίγο πριν όμως ξεκινήσει η Μικρά μας Πανήγυρις αυτή, συγκεκριμένα στις 20/7...εορτή του Προφήτη Ηλία, θα πάμε με δυο λεωφορεία ξεκινώντας από την αυλή της εκκλησιάς μας, να προσκυνήσουμε και την ίδια την Αγία Άννα...που κάθε χρόνο μας περιμένει!!! άνδρες, γυναίκες και παιδιά, με το καραβάκι μας από την Ουρανούπολη, ανοιχτά της Ιεράς Σκήτης της στο Άγιον Όρος, όπου οι πατέρες θα μας κατεβάσουν το μεγάλο θησαύρισμα των κελλιών της Σκήτης, το Αριστερό Πόδι της Αγίας Άννας...πάντα θαυματουργό και μεγάλη ευλογία για όλους, αλλά κυρίως για τα ζευγάρια μας που δυσκολεύονται να τεκνοποιήσουν και έρχονται μαζί μας να την παρακαλέσουν, και μαζί με τον Δικαίο από το Κυριακό της Σκήτης της Αγίας Άννας, θα τελέσουμε πάνω στο πλοίο μας και τον καθιερωμένο Αγιασμό. Δηλώστε σύντομα την συμμετοχή σας στο προσκύνημα...
(...ήδη κυκλοφορεί και η αφίσα για την εκδρομή-προσκύνημα μας αυτό, ενώ σε λίγο θα δημοσιευτεί και το λεπτομερές πρόγραμμα της) 

TAG