...& ΟΙ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟ 2024, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΜΑΣ...

Βαρνάβα, του Σεβασμιωτάτου και θεοπροβλήτου Μητροπολίτου, της Αγιοτάτης Μητροπόλεως, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, υπερτίμου και εξάρχου κεντρικής Μακεδονίας, ημών δε Πατρός και Ποιμενάρχου Πολλά τα Έτη!!!

Όλοι οι συνεργάτες από την Ενορία μας, των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας, μετά την Θεία Λειτουργία της Τρίτης 11 Ιουνίου 2024, που τελέσαμε στο Παρεκκλήσι του Ιερού Ναού μας, του Τιμίου Προδρόμου, για την τριπλή εορτή, των Αγίων Αποστόλων Βαρθολομαίου και Βαρνάβα, του Αγίου Λουκά, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας, του ιατρού, και της θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας του "Άξιον Εστί", παρ' ότι μια καθημερινή και εργάσιμη ημέρα, οι επίτροποι, οι ιεροψάλτες, οι νεωκόροι, οι κυρίες της διακονίας του Ιερού Ναού μας, τα Συμβούλια, οι ιερόπαιδες, οι Αναγνώστες μας, οι κατηχητές και οι κατηχήτριες μας, και φυσικά οι ιερείς μας..."Χρυσόστομοι" και οι δύο, 
Αυτή η φωτογραφία μόνο μαρτυρά την παρουσία μας
στην γιορτή του Επισκόπου μας το 2024 !!!
ήμασταν εκεί, στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως μας, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, μαζί με το πλήθος του κλήρου και του λαού από όλες τις Ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως μας, που ήρθαν και αυτοί να πουν τις ευχές τους για την ονομαστική εορτή του Δεσπότη μας.

Ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε με συγκίνηση τις εγκάρδιες ευχές μας, μας χαιρέτησε έναν-έναν και βγήκε μαζί μας και την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία για το άρθρο μας, αυτό που θα ακολουθούσε τις επόμενες ημέρες (...σήμερα!!!) και για αυτήν την δραστηριότητα της Ενορίας μας. Φεύγοντας από το Επισκοπείο πετύχαμε στα σκαλιά την κα Μαρία Χαραλαμπίδου...εγγύηση στο αποτέλεσμα!!! ανταλλάξαμε ευχές  και μας έβγαλε και μια ωραία φωτογραφία για να θυμόμαστε το γεγονός της παρουσίας μας. Ευχαριστούμε Μαρία και του χρόνου !!! 

Τόν Δεσπότην καί Ἀρχιερέα ἡμῶν, Κύριε, φύλαττε· εἰς πολλά ἔτη Δέσποτα.

TAG