ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ι.Μ.Ν & Στ "1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ"


Σάββατο 15η Μαρτίου,  4.00 μ.μ, 
με την ομάδα Αγ. Νεκταρίου Δενδροποτάμου.
σκόρ:1-1 ισοπαλία.
       Μετά την Τελετή έναρξης του πρωταθλήματος, το Σάββατο 15η Μαρτίου και ώρα 12 το μεσημέρι, την παρέλαση, τον Αγιασμό και την ευλογία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ Βαρνάβα, ο οποίος με τρία ελπιδοφόρα και όλο νοήματα σφυρίγματα του σήμανε την έναρξη του Πρωταθλήματος, φύγαμε από το κλειστό Γυμναστήριο "Κωνσταντίνος Μιγκοτζίδης", του Δήμου Αμπελοκήπων και επιστρέψαμε στον ναό μας για το καθιερωμένο κατηχητικό μας μάθημα και στις 3.30 μ.μ και πάλι αναχωρήσαμε για να επιστρέψουμε πίσω στα γήπεδα, όπου και θα είχαμε τον 1ο μας αγώνα στις 4.00 μ.μ,  με αντίπαλο μας την ποδοσφαιρική ομάδα του Αγίου Νεκταρίου Δενδροποτάμου, μια από τις δυσκολότερες ομάδες από αυτές που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, τόσο όσο αφορά την πολύ καλή ποδοσφαιρική τεχνική της μα και την έντονη συμπεριφορά τους γενικότερα.
       Ο αγώνας άρχισε, τα παιδιά της ομάδας μας έβαλαν τα δυνατά τους και δεν άργησε η προσπάθεια τους να ανταμειφθεί, αφού στα πρώτα κιόλας λεπτά σημειώσαμε το πρώτο μας γκολ. Ακολούθησε σκληρή επιθετική τακτική από την πλευρά της αντιπάλου ομάδας, τόσο μάλιστα που ο διαιτητής αναγκάστηκε να δώσει μέχρι και κόκκινη κάρτα σε παίχτη της ομάδας του Δενδροποτάμου. Με τις παραινέσεις όμως του ιερέως της ομάδας των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, π. Χρυσοστόμου και του προπονητή της, ο διαιτητής υπαναχώρησε και ξανάβαλε τον "άτακτο" παίχτη στον αγωνιστικό χώρο για να λήξει το ημίχρονο με 1-0 υπέρ της δικής μας ομάδας.
      Με την αρχή του 2ου ημιχρόνου οι πιέσεις από την ομάδα του Αγίου Νεκταρίου και οι διαρκείς επιθέσεις τους είχαν σαν αποτέλεσμα να σπάσουν την σθεναρή άμυνα μας και να μας ισοφαρίσουν. Η συνέχεια του αγώνα κύλησε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις και κατέληξε με αποτέλεσμα 1-1, εκτός φυσικά αυτής της φάσης όπου ο διαιτητής του αγώνα μετά από διαπληκτισμό με έναν ακόμη παίχτη της αντίπαλης ομάδας, έβγαλε και δεύτερη κόκκινη κάρτα περίπου στην εκπνοή του αγώνα για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Την επομένη μάθαμε πως η συγκεκριμένη ομάδα πήρε και άλλες κόκκινες κάρτες από την διαιτησία σε αγώνα της 1ης αγωνιστικής, χωρίς να γνωρίζουμε λεπτομέρειες, κάτι που μας στεναχωρεί ιδιαιτέρως, μιας και όπως την είδαμε στο γήπεδο, η ομάδα του Αγίου Νεκταρίου έχει μεγάλες προοπτικές για το πρώτο βραβείο της διοργάνωσης.
TAG