ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ 2022 ΤΗΣ "ΙΘΑΚΗΣ" ΤΩΝ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΚΗΣ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΜΑΣ.

Με χαρά και με συγκίνηση...

...έγινε και φέτος, εν έτει 2022, η γιορτή λήξης των Κατηχητικών Σχολείων μας, της "Ιθάκης" της Ενοριακής Νεανικής Εστίας μας, των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας, το Σάββατο 28 Μαΐου 2022.

Το πρωΐ γύρω στις 10.00 π.μ. ο π. Χρυσόστομος Τελίδης, τέλεσε ειδική Θεία Λειτουργία για τα παιδιά των κατηχητικών μας ενταγμένη μέσα στην γιορτή λήξης της "Ιθάκης" μας, αλλά και για τους μαθητές, σπουδαστές και φοιτητές που δίνουν εξετάσεις τις ημέρες αυτές (...τις προηγούμενες ημέρες προηγήθηκε και Ιερά Παράκληση προς τον Ζωοδότη Χριστό μας για τον ίδιο λόγο το απόγευμα της Πέμπτης 26ης Μαΐου 2022, ενώ και Αγρυπνία η Ενορία μας έκανε για όλους τους μαθητές που δίνουν πανελλαδικές ή προαγωγικές εξετάσεις στην δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση την Παρασκευή το βράδυ από τις 8.30 μ.μ έως και τις 12.30 π.μ.)

Αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία, ο ιερέας λειτουργός μας έδωσε το αντίδωρο μαζί με ένα αναμνηστικό δωράκι και μια λιχουδιά, μα πάνω από όλα την ευχή του, αρχικά στους μαθητές των Ανθοκήπων που διαγωνίζονται για την εισαγωγή τους σε ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, αλλά και σ' όλους μας, τα κατηχητόπουλα του, τα παιδιά της "Ιθάκης" μας, για ένα όμορφο, καλό και ευλογημένο καλοκαίρι.

Ακολούθησε παιχνίδι και διασκέδαση, για τα αγόρια μας στα γηπεδάκια της Ενορίας μας και για τα κορίτσια έξω στο μεγάλο μας προαύλιο μπροστά από την ολοκαίνουργια εκκλησιά μας.

Καλό καλοκαίρι παιδιά!!!

Καλή επιτυχία στους μαθητές μας για τις εξετάσεις τους!!!

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη...πρώτα και πάντα ο Θεός!!!

*...δείτε παρακάτω όλο το φωτογραφικό υλικό της εκδήλωσης μας το 2022, αλλά επίσης δείτε...ελλείψει καινούργιου βίντεο φέτος,  και ένα βίντεο με τον αποχαιρετισμό μας, μέσα και έξω από τον ναό μας, όπως αυτός έγινε το 2020....εν μέσω κορωνοϊού!!!
Οι ευχές μας για "Καλό καλοκαίρι" από τα παιδιά της "Ιθάκης" μας, από το κανάλι της Ενορίας μας στο youtube, με ένα κλικ ...
Η Γιορτή Λήξης της "Ιθάκης" μας για το  2022

Σάββατο 28 Μαΐου 2022
Η Θεία Λειτουργία
(...με επεξηγήσεις και ερμηνείες κατά την διάρκεια της, σχετικές με την τέλεση της από τον ιερέα λειτουργό, και βοηθούς τους ιερόπαιδες της Ενορίας μας, αλλά και ψάλτες τα κορίτσια της "Ιθάκης" μας...)

Τα Παιχνίδια
(...ακολούθησε τέλος το παιχνίδι, η χαρά και η διασκέδαση...και φυσικά τα καθιερωμένα μπουγελώματα στην βρύση της εκκλησιά μας...



Καλό καλοκαίρι!!!
TAG