Η 3η ΗΜΕΡΑ & ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΗΣ 2024 (9/9) "Η ΣΥΝΑΞΙΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΠΑΤΟΡΩΝ" (...το βράδυ της Δευτέρας 9/9/2024, στον Μεθέορτο Εσπερινό, το κτιτορικό Μνημόσυνο, την Παράκληση της Αγίας Άννας & τις λαογραφικές εκδηλώσεις μας !!!

...η Ιερά Πανήγυρις μας συνεχίστηκε ανήμερα της εορτής της Συνάξεως των Αγίων Θεοπατόρων, το βράδυ της Δευτέρας 9ης Σεπτεμβρίου 2024.

Αρχικά με τον Μεθέορτο Εσπερινό, μετά με το Κτιτορικό Μνημόσυνο & τέλος με την Ιερά Παράκληση της Αγίας Άννας για τα άτεκνα ζευγάρια μας, μέσα στον Ιερό Ναό μας, των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και της Άννας, των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας. 

Και η αυλαία της Πανήγυρης μας έκλεισε με τις λαογραφικές εκδηλώσεις, όταν βγήκαμε έξω στην πελώρια αυλή της εκκλησιάς μας &...

...Δείτε !!!
































 



Τέλος της Ιεράς Πανηγύρεως της Ενορίας μας στις 7, 8 & 9 Σεπτεμβρίου 2024 

"Η Σύναξις των Αγίων Θεοπατόρων" 

του Ιωακείμ και της Άννης", 

στους Ανθόκηπους της Νέας Ευκαρπίας.

Όμως σε λίγες ημέρες, νέες χαρές περιμένουν την Ενορία μας, καθ' ότι την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 6.30 μ.μ. θα έχουμε την ευλογία να υποδεχθούμε με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια την Αγία Άννα μας και το Ιερό Λείψανο της, από την Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου του Αγίου Όρους, το οποίο και θα παραμείνει στον Ιερό Ναό μας μέχρι την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024, στις 8.00 μ.μ. μια ολόκληρη εβδομάδα, για να αναχωρήσει κατόπιν για το "σπίτι" της, στο Άγιον Όρος.

Σας περιμένουμε !!!

TAG