Η 3η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΗΣ 2024 (9/9) "Η ΣΥΝΑΞΙΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΠΑΤΟΡΩΝ" (...η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ανήμερα της εορτής, το κόλλυβο των Αγίων μας & η Ευχή της Αγίας Άννας στα άτεκνα ζευγάρια, το πρωΐ της Δευτέρας 9/9/2024)

...η Ιερά Πανήγυρις μας συνεχίστηκε ανήμερα της εορτής της Συνάξεως των Αγίων Θεοπατόρων, το πρωΐ της Δευτέρας 9ης Σεπτεμβρίου 2024.

Αρχικά με την Αρχιερατική, Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό μας, των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και της Άννας, των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας. Δείτε...

Λίγο ανάποδα...ξεκινάμε με τις φωτογραφίες μας
από το τέλος προς την αρχή...

...και από το τραπέζι για τους λειτουργούς ιερείς
και τους επισήμους προσκελημένους μας.









































Αύριο...πρώτα και πάντα ο Θεός !!! 

...θα έχουμε και τις φωτογραφίες από τον Μεθέορτο Εσπερινό, την Ιερά Παράκληση για τα άτεκνα ζευγάρια μας και τέλος τις λαογραφικές εκδηλώσεις μας, από την τελευταία ημέρα της Πανήγυρης μας, της Δευτέρας 9/9/2024.

Και του χρόνου !!!

Χρόνια Πολλά  σ΄ όλους !!!

Επόμενο μεγάλο λατρευτικό δρώμενο στην Ενορία μας η Υποδοχή και Παραμονή στην Ενορία μας, του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Άννας από την Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου του Αγίου Όρους...

...με την Υποδοχή του από τον Επίσκοπο μας και πολλούς ιερείς και επισήμους την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 6.30 μ.μ. την Παραμονή του στον Ιερό Ναό μας, για μια ολόκληρη εβδομάδα και την Αναχώρηση του, την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024, μετά το πέρας τους Αγιασμού από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Βαρνάβα.

Σας περιμένουμε !!!

TAG