ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ...την Δευτέρα 23/9/2024, στις 6.30 μ.μ.

Έγινε η Υποδοχή του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Άννας από την Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου του Αγίου Όρους, στην είσοδο της συνοικίας των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας και κατόπιν ακολούθησε στον Ιερό Νάο μας μετά πάσης μεγαλοπρεπείας και ευλαβείας ο Αρχιερατικός Εσπερινός και η προσκύνησις του μοναδικού αυτού θησαυρίσματος του Αγίου Όρους, που μας έφεραν οι πατέρες από το Κουτλουμούσι και θα μείνει στην εκκλησιά μας μέχρι την Δευτέρα το απόγευμα της 30ης Σεπτεμβρίου 2024, στις 8.30 μ.μ.
Σας περιμένουμε...




































































Για μια ολόκληρη εβδομάδα η Αγία Άννα θα βρίσκεται στην Ενορία μας για προσκύνημα, ενώ θα αναχωρήσει την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024, μετά τον Εσπερινό και τον Αγιασμό της πρωτομηνιάς, που θα τελέσει ο Επίσκοπος μας, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβας, εδώ στον Ιερό Ναό μας. 

Μέχρι τότε από το πρωΐ έως το βράδυ η εκκλησιά μας θα παραμένει ανοιχτή και θα υποδέχεται με χαρά τους προσκυνητές και επισκέπτες, αλλά θα τελεί καθημερινά το πρωΐ Θεία Λειτουργία και το απόγευμα Εσπερινό και Ιερά Παράκληση, μια της Αγίας Άννας και μια των Αγίων Θεοπατόρων εναλλάξ. 

Σας περιμένουμε ...

TAG