ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/10/2023, 8.30 μ.μ.-12.30 π.μ. "ΑΝΑΚΟΜΙΔΗ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΕΝ ΠΑΤΜΩ"....

Χρόνια Πολλά στους απανταχού Χριστόδουλους!!! 

   Η Αγρυπνία μας προς τιμήν του Αγίου Χριστοδούλου του εν Πάτμω για την εορτή της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του, ετελέσθη μέσα στο Παρεκκλήσι του Τιμίου Προδρόμου, που τιμάται στην Σύλληψη του και πανηγυρίζει την 23η Σεπτεμβρίου εκάστου έτους, αλλά & στον νάρθηκα του Ιερού Ναού μας, των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, στους Ανθόκηπους της Νέας Ευκαρπίας.

   Στο τέλος της Αγρυπνίας μας αυτής και επί τη ευκαιρία της εορτής του Αγίου Πολιούχου της πόλης της Θεσσαλονίκης, του Αγίου Δημητρίου , ο οποίος εορτάζει την 26η Οκτωβρίου, ο ιερέας λειτουργός μας, διάβασε και τα κόλλυβα που έφεραν οι συμμετέχοντες... "αγρυπνούντες & επαγρυπνούντες" για το Ψυχοσάββατο του Αγίου Δημητρίου, το Ψυχοσάββατο των Θεσσαλονικέων.

  Οι φωτογραφίες που βλέπετε παρακάτω, τραβήχτηκαν...όσο πιο διακριτικά γινόταν!!! από τα παιδιά της "Ιθάκης" μας, της Ενοριακής Νεανικής Εστίας των Κατηχητικών Σχολείων μας.

Καλόν Αι Δημήτρη σ' όλους... 

...& καλόν Παράδεισο !!!

Δείτε...



























Καλόν Αι Δημήτρη σ' όλους... 

...& καλόν Παράδεισο στους κεκοιμημένους οικείους και φίλους μας !!!

TAG