ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ π. ΠΑΥΛΟ ΙΩΣΗΦΙΔΗ & ΘΕΜΑ "Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ", ΑΠΟ ΤΗΝ "ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ"...ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΜΑΣ...

Από την Ενορία μας με αγάπη!!!
Με αφορμή την ονομαστική εορτή του πατρός Παύλου Ιωσηφίδη σε λίγες ημέρες, Αρχιμανδρίτου της Ιεράς Μητροπόλεως μας, και εδώ και λίγα χρόνια απεσπασμένου στο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας και εγκαταβιούντα τελευταία στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νοτίου Αφρικής ως εφημερίου του Ιερού Ναού του Αγίου Νεκταρίου στην Ιερά Μητρόπολη Ιωαννουπόλεως και Πρετορίας, ανεβάζουμε στην ιστοσελίδα της Ενορίας μας, των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας, εδώ στην Δυτική Θεσσαλονίκη, δυο βίντεο με θέμα την Μεγάλη Εβδομάδα στο Άγιον Όρος, τα οποία ουσιαστικά είναι μια συνέντευξη που έδωσε παλαιότερα στο κανάλι "Πεμπτουσία" ο πατήρ Παύλος, εδώ στην κατακόμβη τότε του Ιερού Ναού μας, βίντεο τα οποία και αναρτήθηκαν από το εκκλησιαστικό κανάλι "Πεμπτουσία" σε επανάληψη, φέτος στις 7 & 9 Απριλίου 2023.
Ε
υχόμαστε από καρδιάς, αρχικά οι δυο... "Χρυσόστομοι" ιερείς μας, όλοι οι συνεργάτες της νεότευκτης εκκλησιάς μας, μα και οι ενορίτες, όλη η γειτονιά των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας, "Έτη πολλά, ευλογημένα & δημιουργικά" π. Παύλε για τα ονομαστήρια σας, και σας αναμένουμε σύντομα να "...μας τα ψάλλεται" και πάλι στο αναλόγιο του ολοκαίνουργιου αυτήν την φορά...ημιτελή δεν λέω, αλλά υπέργειου και υπέρλαμπρου, πρακτικού και όμορφου!!! Ιερού Ναού μας, που λειτουργεί κανονικά πλέον από τον Οκτώβριο του 2019, "Δόξη και τιμή" !!! μετά και τα επίσημα Θυρανοίξια του από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, κ.κ. Βαρνάβα.
"Έτη πολλά καλά & ευλογημένα" 
π. Παύλε!!!
TAG