ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΠΑΛΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ "δια την λύσιν εκ των δεσμών της ατεκνίας", ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ & ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ κ. ΒΑΡΝΑΒΑ...

(*κάντε κλικ πάνω στο παρακάτω κείμενο και δείτε το συγκινητικό αυτό βίντεο...)

Ο Θυρεός του Ιερού Ναού μας...

...το φετινό ημερολόγιο τοίχου της Ενορίας μας
& τσέπης της Ι.Μ.Ν.Στ.

Μια Αρτοκλασία για τους μαθητές μας την γιορτή
των Τριών Ιεραρχών στον καινούργιο ναό μας...
...& εδώ ένα κέντημα που κοσμεί την επίσημη φορεσιά
της Αγίας Τραπέζης κατά την Μεγάλη Πανήγυρη μας.
τα νεαρά ζευγάρια που δυσκολεύονταν να τεκνοποιήσουν, τα οποία και προσήλθαν στην χάρη των Αγίων μας και προστατών των άτεκνων ζευγαριών, ακούγοντας για τα πολλά θαύματα που επιτελούνται, και τους διάβασε την ιδιαίτερη ευχή της Αγίας Άννας, δια την λύσιν της ατεκνίας και της στειρότητος, προσφέροντας σε όλους τους πανηγυριστές μας στιγμές μεγάλης συγκίνησης και κατάνυξης.

Και τώρα η Αγία Άννα με τον ομόζυγο της Ιωακείμ, από κοινού δίνουν απλόχερα την ευλογία τους, διαβάζοντας οι ιερείς μας κάθε Τρίτη απόγευμα στο τέλος της Ιεράς Παρακλήσεως των Αγίων Θεοπατόρων,
Μια φωτογραφία από τον εκκλησιασμό των Σχολείων μας,
κατά την εορτή των Τριών Ιεραρχών στον ναό μας.
την ειδική Ευχή της Αγίας Άννας..."δια την λύσιν εκ των δεσμών της ατεκνίας και της στειρότητος", αλλά και όποτε άλλοτε αυτά το θελήσουν, στο όμορφο και υπερυψωμένο προσκυνητάρι τους, όπου και θησαυρίζονται σε αυτό τα Ιερά Λείψανα τους και τίθονται σε προσκύνηση κάθε Τρίτη απόγευμα στην Ιερά Πράκληση, αλλά και κάθε Κυριακή καθ' όλην την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας.

Τα Ιερά Λείψανα των Αγίων μας
από τα Ιεροσόλυμα
Η ευλογία είναι εμφανής για όλους όσους επισκέπτονται τον ολοκαίνουργιο Ιερό Ναό μας και κλίνουν το γόνυ μπροστά στους Αγίους προστάτες μας, μα πρώτα από όλα είναι εμφανής στην γειτονιά μας, τους Ανθόκηπους της Νέας Ευκαρπίας, που γέμισε αυτός ο τόπος με τα παιδιά τους, και έτσι από μια γερασμένη συνοικία έγινε ένας πανέμορφος "ανθόκηπος" από μωρά και παιδιά, ένα ευωδιαστό μπουκέτο κάθε ηλικίας, διαγράφοντας ένα μέλλον ευοίωνο και λαμπρό σε αυτήν την μικρή φτωχογειτονιά της Θεσσαλονίκης... με τις "μεγαλύτερες" όμως, αλλά και "πλουσιότερες" προδιαγραφές ...τα παιδιά της, που όλο και περισσεύουν!!!

Ευχόμαστε από καρδιάς 
και προσευχόμαστε καθημερινά για αυτά...
αλλά και για όλους σας!!!
TAG